Μυστική συμφωνία Ρονάλντο-Πέρεθ με 15 εκατ. ευρώ ετησίως αποκαλύπτει η Sport
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας «Sport», που έχει υπογραφή δημοσιογράφου από τη Μαδρίτη ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συμφωνήσει μυστικά με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για νέο συμβόλαιο.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας «Sport», που έχει υπογραφή δημοσιογράφου από τη Μαδρίτη ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συμφωνήσει μυστικά με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για νέο συμβόλαιο.
Πρόκειται για μια τριετή επέκταση του υπάρχοντος που λήγει τον Ιούνιο του 2014 αλλά με νέες αποδοχές. Από τα 10 εκατομμύρια ευρώ καθαρά που εισπράττει τώρα ο Πορτογάλος με τη νέα συμφωνία ανεβαίνει στα 15 εκατομμύρια ετησίως.
Ο ατζέντης του «CR7», Ζορζ Μέντες, συναντήθηκε προ ημερών με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ και συμφώνησαν σε όλα. Τόσο στη χρονική διάρκεια της επέκτασης που φτάνει στα τρία χρόνια, άρα δεσμεύει τον Πορτογάλο μέχρι το 2017, όσο και στις απολαβές του.
Με την αύξηση των πέντε εκατομμυρίων ευρώ ετησίως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Ο Καμερουνέζος στράικερ της Ανζί Μαχάτσκαλα, Σαμουέλ Ετό, φέρεται να εισπράττει 20 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, με τον Ρονάλντο να τον ακολουθεί στα 15 και να αφήνει πίσω του τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τα 14,5 εκατ. ευρώ που του δίνει για κάθε χρόνο συμβολαίου η Παρί Σεν Σερμέν.