Βιβή Μωραΐτου

Ο Νοέμβριος είναι σταθερά μήνας έκπληξη στα H&M, αφού τότε αποκαλύπτεται η exclusive collection της χρονιάς. Φέτος η αποκλειστική συλλογή έχει την avant garde υπογραφή και την trompe l’ oeil οπτική του Maison Martin Margiela και περιλαμβάνει επανεκδόσεις των πλέον εμβληματικών ρούχων και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες. Με τίτλο Re-Edition η κολεξιόν είναι ουσιαστικά μια αναδρομή στα 23 χρόνια δημιουργίας του γαλλικού οίκου.
Αυτή τη φορά την καμπάνια -από όπου εξασφαλίσαμε τις πρώτες φωτογραφίες- ανέλαβε ο Βρετανός φωτογράφος και σκηνοθέτης Sam Taylor-Johnson, ο οποίος επιμελήθηκε τόσο της φωτογράφισης όσο και του διαφημιστικού spot.
Η καμπάνια θα αρχίσει να τρέχει στα έντυπα μέσα στον Οκτώβρη και η προβολή του διαφημιστικού από τις 8 Νοεμβρίου, ενώ η ειδική σειρά θα κάνει πρεμιέρα στα καταστήματα H&M στις 15 Νοεμβρίου.

woman.in.gr