«Ρουκέτες» Φωτόπουλου κατά της τρόικας, ζητά κλιμάκωση κινητοποιήσεων
«Τη μπουλντόζα της τρόικας δεν τη σταματάς με παρακάλια και γαρύφαλλα αλλά με ρουκέτες στις ερπύστριες», δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος, ο οποίος έχει εισηγηθεί κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, με απεργίες και κύμα καταλήψεων σε υπουργεία, Οργανισμούς και ΔΕΚΟ.
«Τη μπουλντόζα της τρόικας δεν τη σταματάς με παρακάλια και γαρύφαλλα αλλά με ρουκέτες στις ερπύστριες», δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος, ο οποίος έχει εισηγηθεί κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, με απεργίες και κύμα καταλήψεων σε υπουργεία, Οργανισμούς και ΔΕΚΟ.
Ο κ. Φωτόπουλος τάσσεται «υπέρ της αντίστασης και όχι της αντίδρασης» και ζητά συντονισμό της δράσης της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ με στόχο να μην κατατεθούν στη Βουλή προς ψήφιση τα μέτρα προκειμένου, όπως αναφέρει, «να μη δίνεται η εντύπωση ότι ο αγώνας είναι για τα μάτια και τουφεκιά στον αέρα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)









![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-109x85.jpg)



![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)



























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442