«Ληστεία τραπέζης» οι δηλώσεις Στουρνάρα για το ΤΤ κατήγγειλε ο Αλ.Τσίπρας
Σε έντονο ύφος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών Γ.Στουρνάρα για τις δηλώσεις του σχετικά με το ΤΤ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας το πρωί της Παρασκευής. Από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο επίκαιρης ερώτησης, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για «ληστεία τραπέζης» και παρατήρησε πως σε άλλη χώρα θα επενέβαινε ο εισαγγελέας. Ο υπουργός Οικονομικών απάντησε: «Δεν χαϊδεύω αυτιά. Είπα την αλήθεια».
Σε έντονο ύφος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών Γ.Στουρνάρα για τις δηλώσεις του σχετικά με το ΤΤ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας το πρωί της Παρασκευής.
Από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο επίκαιρης ερώτησης, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για «ληστεία τραπέζης» και παρατήρησε πως σε άλλη χώρα θα επενέβαινε ο εισαγγελέας. Ο υπουργός Οικονομικών απάντησε: «Δεν χαϊδεύω αυτιά. Είπα την αλήθεια».
Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών για αδιανόητη κίνηση. «Πρόκειται για «ληστεία τραπέζης». Ληστέψατε την ΑΤΕ, τώρα ληστεύετε και το ΤΤ». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε τον Γ.Στουρνάρα τι θα έπραττε, ενώ σε άλο σημείο της ομιλία του ανέφερε:
«Δεν μπορεί να πάει μακριά αυτή η βαλίτσα. Μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή, όπως είχατε πει. Πέρασαν δυσκολίες, αλλά κατάφεραν να σταθούν με αξιοπρέπεια στα πόδια τους. Εσείς όμως μας οδηγείτε σε χειρότερες καταστάσεις. Θα έχουμε χάσει πλήρως εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια, θα ήμαστε υποτελείς και ολόκληρη η Ελλάδα θα έχει γίνει μια Ειδική Οικονομική Ζώνη», ανέφερε ο κ. Τσίπρας, λέγοντας στον υπουργό Οικονομικών ότι «θα σας χτυπούν την πλάτη και θα ζητάτε άφεση αμαρτιών από την κυρία Μέρκελ».
Ο Γιάννης Στουρνάρας επισήμανε ότι δεν είπε «σαπάκι» το ΤΤ, αλλά «μη βιώσιμο». «Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το καταστήσουμε βιώσιμο. Το ΤΤ έχει μείνει πολύ πίσω από τις άλλες τράπεζες. Είναι ανάμεσα στις τελευταίες μεταξύ των ευρωπαϊκών τραπεζών. Αυτή είναι η αλήθεια».
Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστεψε τα «βέλη» του στον πρωθυπουργό, καθώς σε εκείνον απευθυνόταν η ερώτηση, ωστόσο αντί του κ. Σαμαρά απάντησε ο υπουργός Οικονομικών.
«Που βρίσκεται ο πρωθυπουργός; Δεν έχει εμφανιστεί δύο μήνες. Στη Βουλή έχει να εμφανιστεί από τις προγραμματικές δηλώσεις. Είναι νέα πρακτική αυτό;» αναρωτήθηκε ο κ. Τσίπρας.
Παράλληλα επέκρινε τον Αντ.Σαμαρά για το γεγονός ότι δεν πηγαίνει να μιλήσει στους παραγωγικούς φορείς στη ΔΕΘ, ως είθισται, κατηγορώντας τον για αλαζονική συμπεριφορά.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας