Πρεμιέρα με το δεξί και με ρεκόρ για την Μάλαγα
Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ Μάλαγα ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα της Ισπανίας καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Θέλτα με 1-0 στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 84' ο Φαμπρίς Ολινγκά που έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην Ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος.
Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ Μάλαγα ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα της Ισπανίας καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Θέλτα με 1-0 στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 84′ ο Φαμπρίς Ολινγκά.
O Mανουέλ Πελεγκρίνι παρέταξε τη Μάλαγα με σύστημα 4-2-3-1. Τον Καμπαγέρο κάτω από τα δοκάρια, στα άκρα τούς Γκάμεζ (δεξιά) – Μονρεάλ (αριστερά), στο κέντρο της άμυνας τούς Ουέλιγκτον – Ντεμικέλις, τους Καμάτσο – Τουλαλάν αμυντικά χαφ, δεξιά τον Χοακίν, αριστερά τον Πορτίγιο και τον Ισκο πίσω από τον Σέμπα Φερνάντεζ.
Ο Καμερουνέζος Φαμπρίς Ολινγκά με το τέρμα που σημείωσε στο «Μπαλαΐδος» – στο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα – έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας γκολ σε ηλικία 16 ετών, 3 μηνών και 6 ημερών!
Ο προπονητής Μανουέλ Πελεγκρίνι παρέταξε τους: Καμπαγιέρο, Γκάμεθ, Ντεμικέλις, Ουέλιγκτον, Μονρεάλ, Τουλαλάν, Καμάτσο, Χοακίν (78′ Ελισέ), Πορτίγιο (72′ Μπουονανότε), Ίσκο, Φερνάντες (60′ Φαμπρίς)
Η Σεβίλη μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα, καθώς νίκησε με 2-1 (Φάτζιο 34′, Νεγκρέδο 39′ – Αλέξις 51′) τη Χετάφε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιώργος Μαζωνάκης: Βγήκε έξω από την Ακτή Πειραιώς και χαιρέτησε τον κόσμο
- Βαρδούσια: Πιθανόν από ασφυξία ο θάνατος των 4 ορειβατών – Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση
- Αγρότες: Δεν πτοούνται από τις διασπαστικές κινήσεις και ετοιμάζουν ρεβεγιόν στα μπλόκα – Κλείνουν από σήμερα δρόμους
- Καυγάς στη λήξη του Μπουλς – Μπακς λόγω καρφώματος του Αντετοκούνμπο (vid)
- Η μετανάστευση στην Ευρώπη αλλάζει – Πώς θα διαμορφωθούν οι τάσεις το επόμενο έτος
- Δημόσια πανεπιστήμια: Προς διαγραφή 280.000 φοιτητές – 35.000 αιτήθηκαν παράταση σπουδών