Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Η κρίση δεν θα λυθεί με αστυνομικά μέτρα αλλά με πολιτικά, τόνισε ο Ευ.Βενιζέλος

Η κρίση δεν θα λυθεί με αστυνομικά μέτρα αλλά με πολιτικά, τόνισε ο Ευ.Βενιζέλος

Τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στο έργο της Αστυνομίας μετέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την επίσκεψή του στη ΓΑΔΑ. «Το πρόβλημα της ασφάλειας είναι για τον πολίτη μείζονος σημασίας, θέλουμε έναν λαό κοινωνική συνεκτικότητα για να ξεπεράσουμε την κρίση» δήλωσε ο Ευ.Βενιζέλος.

Τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στο έργο της Αστυνομίας μετέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την επίσκεψή του στη ΓΑΔΑ. «Το πρόβλημα της ασφάλειας είναι για τον πολίτη μείζονος σημασίας, θέλουμε έναν λαό κοινωνική συνεκτικότητα για να ξεπεράσουμε την κρίση» δήλωσε ο Ευ.Βενιζέλος, o οποίος συνοδευόταν από τον πρώην υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Νωρίτερα, σε συνάντησή του με τον Αττικάρχη, Ιωάννη Λιούκα, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι την κρίση δεν θα την λύσουμε με αστυνομικά μέτρα, αλλά με πολιτικά και κοινωνικά.

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι η Ελλάδα είναι θύμα της έλλειψης μιας ολοκληρωμένης ευρωπαϊκής πολιτικής για την παράνομη μετανάστευση.

Από την πλευρά του ο κ. Λιούκας, ανέφερε ότι, παρά τις οικονομικές μειώσεις, οι εργαζόμενοι στην αστυνομία συνεχίζουν να υπηρετούν το έργο τους αποτελεσματικά.

Επιπλέον έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη δημιουργία της ομάδας ΔΙΑΣ, που όπως είπε, είναι «παιδί» του πρώην υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο