Υπομονή στο ματς με την Ελλάδα ζήτησε ο Μπίλεκ
Υπομονή από τους παίκτες του ζήτησε ο προπονητής της Τσεχίας Μίχαλ Μπίλεκ, εν όψει του αγώνα της ομάδας του με την Ελλάδα. Ο τεχνικός των Τσέχων αναφέρθηκε στις απουσίες της εθνικής μας ομάδας ειδικά στον χώρο της άμυνας, ενώ επεσήμανε ότι η Ελλάδα αγωνίστηκε εξαιρετικά απέναντι στην Πολωνία.
Υπομονή από τους παίκτες του ζήτησε ο προπονητής της Τσεχίας Μίχαλ Μπίλεκ, εν όψει του αγώνα της ομάδας του με την Ελλάδα. Ο τεχνικός των Τσέχων αναφέρθηκε στις απουσίες της εθνικής μας ομάδας ειδικά στον χώρο της άμυνας, ενώ επεσήμανε ότι η Ελλάδα αγωνίστηκε εξαιρετικά απέναντι στην Πολωνία.
Αναλυτικά ο Μίχαλ Μπίλεκ μίλησε στην συνέντευξη Τύπου:
Για το παιχνίδι με την Ελλάδα: «Πρέπει να έχουμε υπομονή. Να μην πουλάμε εύκολα την μπάλα. Να βρίσκουμε λύσεις και να προσπαθούμε να τρέξουμε. Το παν είναι η υπομονή. Γνωρίζουν όλοι πώς να αντεπιτίθενται, εκτός από τους αμυντικούς τους. Την 11άδα θα την αποφασίσω αύριο. Πάντως κάτι έχω στο μυαλό μου.
Δεν θα έλεγα ότι είναι πιο δύσκολο παιχνίδι από το πρώτο. Δεν θα υπάρχουν αλλαγές στην τακτική μας. Η ομάδα απέδειξε ότι είναι δυνατή. Μπορεί να χάσαμε από την Ρωσία, αλλά δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός. Μπορούμε να κατεβάσουμε μια καλή ομάδα.
Οι Έλληνες είναι έμπειροι παίκτες. Και ακόμη και κάποιοι είναι γρήγοροι αν και μεγάλοι σε ηλικία. Ο Σαλπιγγίδης είναι πολύ επικίνδυνος. Και οι άλλοι είναι. Γνωρίζουμε τα δυνατά σημεία της Ελλάδας και πώς θα τους αντιμετωπίσουμε».
Για τις απουσίες των Ελλήνων αμυντικών: «Μετράει στα υπέρ μας. Αλλά μην ξεχνάμε ότι και μετά έπαιξαν εξαιρετικά κατά της Πολωνίας».
Για το κλίμα στην ομάδα: «Η κατάσταση είναι η ίδια με αυτή που βιώναμε πριν από δυο χρόνια. Θα τα καταφέρουμε και πάλι όμως. Έχουμε έξι βαθμούς που μας περιμένουν . Θέλαμε να είμαστε εδώ και θέλουμε να περάσουμε».
Αν θα δει εκπλήξεις από την Ελλάδα σε σχέση με αυτή του 2004: «Και πάλι μπορούν να παίξουν καλά στην άμυνα. Και πάλι μπορούν να βγάλουν καλές αντεπιθέσεις».
Για το αν τα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα θα είναι σημαντικά: «Θα έλεγα ότι και τα 90 είναι σημαντικά. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλο το ματς».
Ροζίτσκι: «Να μην πάμε νωρίς σπίτι μας»
Από πλευράς παικτών ο Τόμας Ροζίτσκι, μίλησε:
Για το αν φοβάται μια επανάληψη του 2004: «Όχι δεν θέλουμε. Θα πολεμήσουμε γιατί δεν θέλουμε να πάμε τόσο γρήγορα σπίτι μας. Θέλουμε απλά να κερδίσουμε την αναμέτρηση. Και για αυτό πρέπει να σκοράρουμε και να είμαστε προσεκτικοί».
Για το μήνυμα που στέλνει στους φιλάθλους της ομάδας του: «Ελπίζω να μας υποστηρίξουν. Το αξίζει η ομάδα και αύριο ελπίζω να τους δείξουμε ότι το αξίζουμε».
Γιατί δεν τραγούδησε τον εθνικό ύμνο της Τσεχίας: «Δεν τον έχω τραγουδήσει εδώ και πολύ καιρό. Το λέω από μέσα μου. Είμαι προληπτικός. Και δεν το τραγουδώ δυνατά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Από το Παρίσι στη Νέα Υόρκη και τη Σεούλ – Με «άρωμα» Ευρώπης οι κορυφαίες πόλεις του κόσμου για το 2025
- «Μια φορά, πριν πεθάνω» – Δραματική έκκληση στη «Μέδουσα» Μέγκαν Μαρκλ από τον ακρωτηριασμένο πατέρα της – «Δεν επικοινώνησε»
- Λαμπαδηδρόμος στην Αθήνα o γιατρός που ανακάλυψε φάρμακο για τον καρκίνο και είναι μέτοχος των Lakers
- Μερική απασχόληση: Ποιες χώρες έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά στην Ευρώπη – Τι ισχύει για την Ελλάδα
- Πάνος Ρούτσι: Πώς έμαθε για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη – Για αδιαφορία κατηγορεί την κυβέρνηση
- Κικίλιας: «Να ξυπνήσει η Ευρώπη, να ξανασχεδιαστούν πολιτικές» για τον πρωτογενή τομέα




