Αμφίβολη η συμμετοχή της Βλάσιτς στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου
Η Μπλάνκα Βλάσιτς είναι πιθανό να μην δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αφού όπως η ίδια δήλωσε, η συμμετοχή της παραμένει αμφίβολη εξαιτίας τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο αριστερό πόδι.
Η Μπλάνκα Βλάσιτς είναι πιθανό να μην δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αφού όπως η ίδια δήλωσε, η συμμετοχή της παραμένει αμφίβολη εξαιτίας τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο αριστερό πόδι.
«Η θερινή σεζόν και φυσικά η συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς είναι αβέβαιη, δυστυχώς. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές», δήλωσε η άλτρια του ύψους σε συνέντευξη Τύπου στην γενέτειρά της πόλη του Σπλιτ της Αδριατικής.
«Δεν θα παραιτηθώ εύκολα από τη συμμετοχή μου στο Λονδίνο, όμως δεν θα πάρω κανένα ρίσκο. Γνωρίζω πλέον πολύ καλά το σώμα μου και όταν φθάσει η ώρα για τους Ολυμπιακούς θα ξέρω αν είμαι έτοιμη ή όχι» πρόσθεσε η Βλάσιτς.
Η 28χρονη αθλήτρια από την Κροατία, υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στον Αχίλλειο τένοντα τον Ιανουάριο στη Σουηδία και έκτοτε σταδιακά επέστρεψε στις προπονήσεις. Οι πόνοι όμως συνεχίστηκαν και τον Απρίλιο υποβλήθηκε σε δεύτερη επέμβαση στην Κροατία.
Το 2008 στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο, ενώ τη 2η θέση πήρε και πέρυσι το Σεπτέμβριο (2011) στο παγκόσμιο της Νταεγού, ενώ είναι και δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια κλειστού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ιράν «στέκεται» στον πόλεμο με όπλο την «οικονομία της αντίστασης»
- Τι είναι το E-3 Sentry AWACS, το εναέριο κέντρο επιχειρήσεων που χτυπήθηκε από το Ιράν
- Σοκαριστικό βίντεο με τον 16χρονο μαχαιρωμένο στο Αγρίνιο – Οι δραματικές στιγμές μετά το αιματηρό επεισόδιο
- Σε συμπληγάδες τα εργοστάσια στη Γαλλία – Αύξηση 30% στα λουκέτα
- Σαρωτικός ο Ολυμπιακός και κόντρα στην Ελπίδα Τρίπολης (11-0)
- Χαβιέ Σολάνα – Βομβάρδισε τη Γιουγκοσλαβία το 1999 και σήμερα τον τιμά η Ευρωβουλή





