Στις 16, 17 και 18 Μαΐου πραγματοποιείται το Φεστιβάλ Σύγχρονου Ουζμπέκικου Κινηματογράφου στον κινηματογράφο Τριανόν. Γιορτάζοντας τα 20 χρόνια από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων μεταξύ της Δημοκρατίας του Ουζμπεκιστάν και της Ελλάδας, πραγματοποιείται Φεστιβάλ αφιερωμένο στον Σύγχρονο Ουζμπέκικο Κινηματογράφο, στο σινεθέατρο «Τριανόν». Στις 16/5 προβάλλεται η πρώτη ταινία του Φεστιβάλ «Μολύβι» του Ζουλφικά Μουσάκοφ. Μετά […]
Στις 16, 17 και 18 Μαΐου πραγματοποιείται το Φεστιβάλ Σύγχρονου Ουζμπέκικου Κινηματογράφου στον κινηματογράφο Τριανόν.
Γιορτάζοντας τα 20 χρόνια από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων μεταξύ της Δημοκρατίας του Ουζμπεκιστάν και της Ελλάδας, πραγματοποιείται Φεστιβάλ αφιερωμένο στον Σύγχρονο Ουζμπέκικο Κινηματογράφο, στο σινεθέατρο «Τριανόν».
Στις 16/5 προβάλλεται η πρώτη ταινία του Φεστιβάλ «Μολύβι» του Ζουλφικά Μουσάκοφ. Μετά την προβολή της ταινίας ακολουθεί δεξίωση στην gallery «ηως» στις 21.00, όπου εγκαινιάζουμε έκθεση του γνωστού ζωγραφου -γλύπτη Γιάννη Καδρα.
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Σύγχρονου Ουζμπέκικου Κινηματογράφου προβάλλονται οι εξής ταινίες:
• «Μολύβι» του Ζουλφικάρ Μουσάκοφ • «Γιούρτα» του Αγιουσαμπιντίνοφ • «Η μέρα της αλήθειας» του Τζασούρ Ισχάκοφ • «Ακολουθώντας το ρεύμα» του Τζαχαγκίρ Κασίμωφ • «Ο δρόμος κάτω από τους ουρανούς» του Καμάρ Καμάλοφ • «Πηγή» του Γιάαλκιν Τουιτσίεφ • «Μπαμπάς» του Αμπντουβαχίντ Γκανίγεφ
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας