Γάτα την έβγαλε… καθαρή στο πλυντήριο ρούχων
Μια γάτα στη Νότιο Αφρική βγήκε από το πλυντήριο ρούχων ύστερα από κανονική πλύση σχεδόν δύο ωρών σώα και αβλαβής, όπως γράφει η εφημερίδα The Star. Η 63χρονη Κάριν Μπένετ άκουγε νιαουρίσματα, αλλά έψαχνε μάταια την μαύρη γάτα της, Ταμπίθα, επί μια ώρα και 45 επτά μέχρι που την είδε να στροβιλίζεται μέσα στο πλυντήριο ανάμεσα σε σαπουνάδες.
Μια γάτα στη Νότιο Αφρική βγήκε από το πλυντήριο ρούχων ύστερα από κανονική πλύση σχεδόν δύο ωρών σώα και αβλαβής, όπως γράφει η εφημερίδα The Star.
Η 63χρονη Κάριν Μπένετ άκουγε νιαουρίσματα, αλλά έψαχνε μάταια την μαύρη γάτα της, Ταμπίθα, επί μια ώρα και 45 επτά μέχρι που την είδε να στροβιλίζεται μέσα στο πλυντήριο ανάμεσα σε σαπουνάδες..
Έκλεισε τον διακόπτη και με αγωνία άνοιξε την πόρτα του πλυντηρίου που είχε μπλοκάρει. Όταν κατάφερε να απεγκλωβίσει την Ταμπίθα, την μετέφερε στον κτηνίατρο, ο οποίος την φρόντισε για σοκ και υποθερμία.
Στους πνεύμονες της Ταμπίθα είχε συγκεντρωθεί υγρό από το νερό του πλυντηρίου, αλλά ύστερα από πέντε ώρες φροντίδας και στεγνώματος, επέστρεψε στο σπίτι υγιής, ανέφερε η εφημερίδα.
«Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Θα πρέπει να κοιμόταν εκεί μέσα» είπε η Μπένετ και πρόσθεσε ότι ο κτηνίατρος της είπε ότι η Ταμπίθα έχασε δύο από τις ζωές της.
Η ίδια, πάντως, η Ταμπίθα φαίνεται ότι ξεπέρασε γρήγορα τη δοκιμασία αφού μπήκε και πάλι να κρυφτεί στα πιο απίθανα μέρη.
Η Μπένετ, μάλιστα, υποστηρίζει ότι αυτό που έσωσε τη ζωή της γάτας της είναι ότι για λόγους οικονομίας, τους τελευταίους μήνες είχε ξεκινήσει να πλένει στο πλυντήριο μόνο με… κρύο νερό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κρήτη 4,8 Ρίχτερ
- Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]
- Ευρωπαϊκά μήλα μολυσμένα με κοκτέιλ φυτοφαρμάκων
- Γαλλία, δύο 16χρονοι για να ξαναγίνει μεγάλη
- Η ΕΕ ετοιμάζεται για νέο δάνειο στα εξοπλιστικά μετά την υπερκάλυψη των 150 δισ. ευρώ
- Όταν ο χρόνος σταματά: Τα συγκλονιστικά βίντεο από την τραγωδία της Θύρας 7
- Ιταλία: Το Κάπρι επιβάλλει κανόνες στα γκρουπ των τουριστών από το επόμενο καλοκαίρι
- 08/02/1981: 45 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7 (vids+pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)









![Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-07T172653Z_1901221379_RC25HJA81YW0_RTRMADP_5_OLYMPICS-2026-PROTEST-127x85.jpg)



![Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-07T172653Z_1901221379_RC25HJA81YW0_RTRMADP_5_OLYMPICS-2026-PROTEST-315x220.jpg)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442