Ο επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple για την Ελλάδα και την Κύπρο ανακοίνωσε ότι το νέο iPad θα διατίθεται στην Κύπρο από τις 20 Απριλίου 2012. Το iPad 2 θα συνεχίσει να κυκλοφορεί στην Κύπρο, στην μικρότερη όμως έκδοσή του, δηλαδή μόνο το iPad 2 16GB Wi-Fi και iPad 2 16GB Wi-Fi+3G.
Η iSquare ανακοίνωσε ότι το νέο iPad θα είναι διαθέσιμο στην Κύπρο από την Παρασκευή 20 Απριλίου 2012, ένα μήνα περίπου μετά την (ομολογουμένως περιορισμένη) διάθεσή του στην Ελλάδα.
Το νέο iPad θα διατίθεται σε άσπρο και μαύρο χρώμα σε μοντέλα Wi-Fi και Wi-Fi + 4G των 16GB, 32GB και 64GB (παρά την υποστήριξη δικτύων 4G LTE, η υπηρεσία γρήγορης σύνδφεσης στο Διαδίκτυο μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας τέταρτης γενιάς δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις περιοχές και εξαρτάται από τον πάροχο).
Tο iPad 2 θα συνεχίσει να διατίθεται στα 16GB σε μοντέλα Wi-Fi και Wi-Fi + 3G, άσπρο και μαύρο.
Οι καταναλωτές θα μπορούν από σήμερα, Παρασκευή, να δουν και να προμηθευτούν το νέο iPad μέσα από όλο το επίσημο δίκτυο των μεταπωλητών καθώς και των αλυσίδων λιανικής σε όλη την Κύπρο. Περισσότερες πληροφορίες για τα σημεία πώλησης του νέου iPad, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα isquare.gr/resellers.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας