«Θα παίζω και του χρόνου» ξεκαθάρισε ο Ντελ Πιέρο
Μετά το γκολ που σημείωσε, με το οποίο η Γιουβέντους επικράτησε της Λάτσιο με 2-1, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο αρχηγός και φυσικός ηγέτης της Γηραιάς Κυρίας, ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται και του χρόνου, είτε με τη φανέλα της ομάδας του Τορίνου, είτε σε κάποιον άλλο σύλλογο. Τις τελευταίες ημέρες έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια για το μέλλον του Πιντουρίκιο στη Γιούβε, όπως το ότι ο Αντρέα Ανιέλι δεν θα του ανανεώσει το συμβόλαιο και πως στο τέλος της χρονιάς ο σύλλογος θα αποσύρει τη φανέλα του σε ένδειξη σεβασμού για την προσφορά του στον σύλλογο.
Μετά το γκολ που σημείωσε, με το οποίο η Γιουβέντους επικράτησε της Λάτσιο με 2-1, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο αρχηγός και φυσικός ηγέτης της Γηραιάς Κυρίας, ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται και του χρόνου, είτε με τη φανέλα της ομάδας του Τορίνου, είτε σε κάποιον άλλο σύλλογο.
Τις τελευταίες ημέρες έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια για το μέλλον του Πιντουρίκιο στη Γιούβε, όπως το ότι ο Αντρέα Ανιέλι δεν θα του ανανεώσει το συμβόλαιο και πως στο τέλος της χρονιάς ο σύλλογος θα αποσύρει τη φανέλα του σε ένδειξη σεβασμού για την προσφορά του στον σύλλογο.
Ωστόσο, ο Ντελ Πιέρο δεν είναι διατεθειμένος να κρεμάσει τα παπούτσια του: «Στη Γιουβέντους ή όχι, εγώ δεν θα σταματήσω», τόνισε και προσέθεσε:
«Το μέλλον μου; Σκέφτομαι μόνο τους στόχους μου οι οποίοι είναι οι ίδιοι με αυτούς της ομάδας μου. Σκέφτομαι το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Και την Τσεζένα με την οποία παίζουμε μετά.
»Με ρωτάτε εάν είναι η τελευταία μου χρονιά στο ποδόσφαιρο; Όχι. Θα συνεχίσω να παίζω. Θα παίζω και του χρόνου» είπε ο Capitano που την Μ.Τετάρτη συμπλήρωσε 700 συμμετοχές με τη φανέλα της Γιουβέντους και το σίγουρο είναι ότι αν ο Ανιέλι αποφασίσει να μην ανανεώσει τη συνεργασία με τον Μέγα Αλέξανδρο του Ιταλικού ποδοσφαίρου, θα βρει μπροστά του και τους οπαδούς που θεωρούν τον Ντελ Πιέρο, σύμβολο της ομάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επιχείρηση «διαίρει και βασίλευε» από την κυβέρνηση με τη συνδρομή ημετέρων στα μπλόκα και στα Μέσα – Οι «18» που λειτουργούν διασπαστικά – Σηκώνουν το γάντι οι αγρότες
- LIVE: Λίβερπουλ – Γουλβς
- LIVE: Άρσεναλ – Μπράιτον
- Ο Λόγκαν Πολ «ρευστοποιεί» τον θησαυρό του: Στο σφυρί η ακριβότερη κάρτα Pokémon
- ΣΥΡΙΖΑ: Αναχρονιστική και προσχηματική η ανακοίνωση της Μητρόπολης Ξάνθης ενάντια στο συγκρότημα Pagan
- «Ψάχνεται» για Λαρεντζάκη ο ΠΑΟΚ