Η ΔΗΣΥΜ «καταλύτης στις μετεκλογικές εξελίξεις» λέει η Ντόρα Μπακογιάννη
«Μετά από δυόμιση χρόνια καταστροφικής πορείας για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, έφτασε επιτέλους η ώρα να μιλήσει ο λαός» δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την προκήρυξη των εκλογών.
Με αφορμή την προκήρυξη των εκλογών η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε την Μ.Τετάρτη την ακόλουθη δήλωση:
«Μετά από δυόμιση χρόνια καταστροφικής πορείας για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, έφτασε επιτέλους η ώρα να μιλήσει ο λαός. Σήμερα οι έλληνες γνωρίζουν ότι φταίει το κράτος και όχι οι πολίτες. Και ότι είναι ώρα να το αλλάξουμε.
»Ψηφίζοντας Δημοκρατική Συμμαχία μπορούν να εμπιστευτούν τον τρίτο δρόμο, την τρίτη ευρωπαϊκή δύναμη, η οποία θα είναι καταλύτης στις μετεκλογικές εξελίξεις.Δύναμη συνέπειας και πάνω απ’ όλα δύναμη αλήθειας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φτάνει! Η δημόσια υγεία δεν μπορεί να θυσιάζεται στο βωμό της κομματικής φιλοδοξίας και του πολιτικού παιχνιδιού
- «Στον… αέρα ο Χεζόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης – Έχει πρόβλημα με τον Σκαριόλο»
- Ρωσία: Ποινική έρευνα για τον ιδρυτή του Telegram – Κατηγορείται για «διευκόλυνση τρομοκρατικών ενεργειών»
- Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Αττική Οδό – Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους
- «Ανόητη, επιφανειακή και υπέροχη» – Η Σίντι Κρόφορντ στα 60 της και η μακρινή συγγένεια με τον Καρλομάγνο
- Betsson: Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση για το στοίχημα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (24/2): Πού θα δείτε το Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός και το παιχνίδι του Τσιτσιπά
- Επίσκεψη Γεραπετρίτη στις ΗΠΑ – Με ποιους θα συναντηθεί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-136x85.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442