Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής για 39η φορά στην ιστορία του
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και εξασφάλισε μαθηματικά την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος της ιστορίας του. Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε από την Τούμπα νικώντας με 2-1 τον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή του στην πρώτη κατηγορία, την οποία αποχαιρέτησε και επισήμως η Δόξα Δράμας μετά την ήττα με 1-0 από την Ξάνθη στα Πηγάδια. Ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή στην Σούπερ Λιγκ κράτησε στην έδρα της η Κέρκυρα που στις καθυστερήσεις ισοφάρισε την ΑΕΚ σε 2-2, ενώ ο Εργοτέλης με ηρωική εμφάνιση, παίζοντας με δέκα παίκτες, αν και έχανε με δύο τέρματα, κράτησε τον Ατρόμητο στο 2-2 στο Παγκρήτιο. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Άρη με 1-0 με σκόρερ τον... Ρούντολφ, ο Πανιώνιος νίκησε με 2-0 τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη και ο Αστέρας αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον ΟΦΗ στην Τρίπολη.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και εξασφάλισε μαθηματικά την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε από την Τούμπα νικώντας με 2-1 τον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή του στην πρώτη κατηγορία, την οποία αποχαιρέτησε και επισήμως η Δόξα Δράμας μετά την ήττα με 1-0 από την Ξάνθη στα Πηγάδια.
Ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή στην Σούπερ Λιγκ κράτησε στην έδρα της η Κέρκυρα που στις καθυστερήσεις ισοφάρισε την ΑΕΚ σε 2-2, ενώ ο Εργοτέλης με ηρωική εμφάνιση, παίζοντας με δέκα παίκτες, αν και έχανε με δύο τέρματα, κράτησε τον Ατρόμητο στο 2-2 στο Παγκρήτιο.
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Άρη με 1-0 με σκόρερ τον… Ρούντολφ, ο Πανιώνιος νίκησε με 2-0 τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη και ο Αστέρας αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον ΟΦΗ στην Τρίπολη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ειρηνικός Ωκεανός: 2 νεκροί σε νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ κατά ταχύπλοου
- Ο Βανς υποδεικνύει στον πάπα Λέοντα να ασχολείται με πνευματικά και «ηθικά ζητήματα»
- Ουγγαρία: «Λυπάται» ο Βανς για την ήττα Ορμπαν – Θα «συνεργαστούν πολύ καλά» με τον Μαγιάρ
- Ιράν: Δεν πρέπει να ξαναρχίσουν οι εχθροπραξίες, τονίζει ο Λαβρόφ στον Αραγτσί
- Ρωσία: Πλήγμα drones της Ουκρανίας σε χημικό εργοστάσιο
- Σουδάν: Για μια «εγκαταλελειμμένη κρίση» κάνει λόγο ο ΟΗΕ – «Γιατί ο κόσμος δεν έχει εξεγερθεί;»


