Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε παίκτης του ΟΦΗ
Θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών βρέθηκε ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, στον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ (1-1) στις 26 Φεβρουαρίου. Ο συγκεκριμένος παίκτης βρίσκεται εκτός αποστολής για τον σημερινό (Τετάρτη) αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, αφού την Τρίτη έφτασε στον ίδιο το απόρρητο έγγραφο του ΕΣΚΑΝ, που τον ενημέρωνε ότι το πρώτο δείγμα που έδωσε είναι θετικό σε χρήση απαγορευμένης ουσίας.
Θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών βρέθηκε ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, στον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ (1-1) στις 26 Φεβρουαρίου.
Ο συγκεκριμένος παίκτης βρίσκεται εκτός αποστολής για τον σημερινό (Τετάρτη) αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, αφού την Τρίτη έφτασε στον ίδιο το απόρρητο έγγραφο του ΕΣΚΑΝ, που τον ενημέρωνε ότι το πρώτο δείγμα που έδωσε είναι θετικό σε χρήση απαγορευμένης ουσίας.
Το ίδιο έγγραφο, αλλά χωρίς να αποκαλύπτεται η ουσία, έφτασε και στην κρητική ΠΑΕ.
Πλέον αν αποδειχθεί ότι και το δεύτερο δείγμα είναι θετικό, τον παίκτη περιμένει βαριά τιμωρία. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΟΦΗ πάντως δεν υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας, όπως διαβεβαιώνουν παράγοντές του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μοτοσικλετιστής παρέσυρε αστυνομικό στην Αττική Οδό προσπαθώντας να διαφύγει – Βίντεο ντοκουμέντο
- Συνεχίζει τον εμπαιγμό των αγροτών το Μαξίμου – «Διάλογος αλλά στο πλαίσιο της λογικής και των δυνατοτήτων του προϋπολογισμού»
- Κρήτη: «Θέλουμε απαντήσεις – Ο γιος μας πέθανε από κωλυσιεργία» – Συγκλονίζουν οι γονείς του 37χρονου ορειβάτη
- TCL Winter Wonderland: Όταν η μαγεία των Χριστουγέννων συνάντησε το Ολυμπιακό Πνεύμα στο Μιλάνο
- Ουκρανία: Οι συμφωνίες του Μινσκ στοιχειώνουν το Κίεβο – Τι θα απαντήσει στο σχέδιο «αλά Κορέα» του Τραμπ
- Φολέγανδρος: Καταδικάστηκε εκ νέου για ανθρωποκτονία ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς



