Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Επιχείρηση επανασυσπείρωσης ξεκινά ο Ευ.Βενιζέλος από το βήμα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Επιχείρηση επανασυσπείρωσης ξεκινά ο Ευ.Βενιζέλος από το βήμα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Κάλεσμα για συστράτευση εν όψει των εθνικών εκλογών αναμένεται να απευθύνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ (στις 3 το μεσημέρι), στην πρώτη του ομιλία ως πρόεδρος του Κινήματος. Ο Ευ.Βενιζέλος θα επιχειρήσει να αναπτερώσει την ψυχολογία των βουλευτών, επισημαίνοντας ότι τα αποτελέσματα της Κυριακής κατέδειξαν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει σημαντικές δυνατότητες επανασυσπείρωσης, ενώ αναμένεται να τονίσει ότι ο στόχος της πρωτιάς στις εκλογές είναι εφικτός. 

Κάλεσμα για συστράτευση εν όψει των εθνικών εκλογών αναμένεται να απευθύνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ (στις 3 το μεσημέρι), στην πρώτη του ομιλία ως πρόεδρος του Κινήματος.

Σύμφωνα με Τα Νέα, ο κ. Βενιζέλος θα επιχειρήσει να αναπτερώσει την ψυχολογία των βουλευτών, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι τα αποτελέσματα της Κυριακής κατέδειξαν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει σημαντικές δυνατότητες επανασυσπείρωσης.

Αναμένεται, μάλιστα, να τονίσει ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αναπτύξει τέτοια δυναμική που να καταστήσει εφικτό τον στόχο της πρωτιάς στις εθνικές εκλογές που θα διενεργηθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Τις ημέρες που ακολουθούν ο κ. Βενιζέλος θα πρέπει να πάρει αποφάσεις σε σχέση με τη συγκρότηση των οργάνων και των επιτροπών του Κινήματος. Επίσης, το επόμενο διάστημα θα συνεδριάσει το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. που κατά πληροφορίες προς το παρόν δεν θα αλλάξει, αφού η εκλογή των μελών του γίνεται -βάσει του καταστατικού- από το συνέδριο του κόμματος.

Κεντρικό μέλημα πάντως του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι η συγκρότηση της κεντρικής εκλογικής επιτροπής. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ένα μεγάλο όργανο στο οποίο θα κληθούν να συμμετάσχουν τουλάχιστον 50 κορυφαία στελέχη και το οποίο θα έχει τη γενική ευθύνη για την προεκλογική πορεία του Κινήματος.

Παράλληλα, όμως, θα λειτουργήσει και ένα μικρότερο και πιο ευέλικτο όργανο, πιθανότατα μια επταμελής ομάδα στελεχών που θα χαράζει καθημερινά την κεντρική γραμμή του κόμματος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο