Χάνει τον Βαζυρίδη για δέκα ημέρες ο ΟΦΗ
Χωρίς τον Πολυχρόνη Βεζυρίδη θα αγωνιστεί απέναντι στον Άρη ο ΟΦΗ, αφού ο Έλληνας τερματοφύλακας υπέστη θλάση στον αγώνα των Κρητικών με τον Πανιώνιο. Ο 37χρονος γκολκίπερ που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας ίσως απουσιάσει και από τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την επόμενη Τετάρτη.
Χωρίς τον Πολυχρόνη Βεζυρίδη θα αγωνιστεί απέναντι στον Άρη ο ΟΦΗ, αφού ο Έλληνας τερματοφύλακας υπέστη θλάση στον αγώνα των Κρητικών με τον Πανιώνιο. Ο 37χρονος γκολκίπερ που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας ίσως απουσιάσει και από τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την επόμενη Τετάρτη.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανιώνιο όπου ο ΟΦΗ έχασε με 1-0 στο Γεντί Κουλέ. Η διάγνωση να κάνει λόγο για θλάση και έτσι ο 37χρονος γκολκίπερ τίθεται νοκ-άουτ από το σαββατιάτικο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του ακόμα και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο την επόμενη Τετάρτη.
Κάτω απ’ τα δοκάρια στο «Κλ. Βικελίδης» θα καθίσει και πάλι ο νεαρός Φίλιππος Σαχσανίδης, που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τους Νεοσμυρνιώτες.
Σε ότι αφορά το Στάθη Ταυλαρίδη, συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και μέχρι την Τρίτη ο Νίκος Αναστόπουλος θα πρέπει να αποφασίσει σε ποια δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας του θα απουσιάσει.
Στα θετικά η επιστροφή ο Φώτης Παπουλής που εξέτισε την τιμωρία του, είναι είναι πολύ πιθανό να κάνει την επανεμφάνισή του και ο Βαγγέλης Μάντζιος, που αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης αυτή την εβδομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο συνασπισμός υπό τη Σαουδική Αραβία βομβάρδισε λιμάνι στην Υεμένη – Στόχος «φορτία όπλων από τα ΗΑΕ»
- Η επιστροφή των βαμπίρ: Αυτό είναι το κούρεμα – trend του 2026;
- Καιρός: Καταιγίδες την Τρίτη και «βουτιά» του υδράργυρου από Τετάρτη – Πότε θα χιονίσει στην Αττική
- Τα ακίνητα αποκτούν μοναδική ταυτότητα
- Βουνό οι υποχρεώσεις για φορολογούμενους και ασφαλισμένους
- Ντιν Μάρτιν: Ο «Βασιλιάς του Κουλ» που έντυσε τον χειμώνα με τη φωνή του
