Χιλιάδες μασκαράδες στο πατρινό Καρναβάλι των Παιδιών
Με σύμμαχο τον καλό καιρό, περισσότεροι από 8.000 μικροί καρναβαλιστές συμμετείχαν την Κυριακή στην παρέλαση του «Καρναβαλιού των Παιδιών», που φέτος είχε θέμα «Με παραμύθια δεν χορταίνουμε».
Με σύμμαχο τον καλό καιρό, περισσότεροι από 8.000 μικροί καρναβαλιστές συμμετείχαν την Κυριακή στην παρέλαση του «Καρναβαλιού των Παιδιών», που φέτος είχε θέμα «Με παραμύθια δεν χορταίνουμε».
Την παρέλαση άνοιξε η μπατίνα του δήμου Πατρέων και η μασκότ του Καρναβαλιού, «ο Τζίτζικας», και ακολούθησαν τα άρματα του Καρναβαλιού των Παιδιών, δημιουργίες του καρναβαλικού εργαστηρίου του Δήμου Πατρέων. Συγκεκριμένα παρέλασαν ο «Καρναβαλάκος», το «Κάστρο», «Ο Γίγαντας και η Κοκκινοσκουφίτσα», τα «Δέντρα», τα «Γουρουνάκια και Λύκος και Δέντρο», ο «Πίτερ Παν», ο «Κούνελος» και το «Μουσικό ‘Αρμα».
Αμέσως μετά τα παιδιά ξεχύθηκαν στους δρόμους με τις πολύχρωμες στολές και τα μπαλόνια τους.
Στην παρέλαση πήραν μέρος παιδιά από δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, σχολές χορού, ωδεία, κέντρα ξενόγλωσσων σπουδών, τοπικούς συλλόγους, το «Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς και ανεξάρτητες συμμετοχές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιστορική πρωτοβουλία για τον πολιτισμό και την ανάπτυξη του Δήμου Αμυνταίου
- Η Σελίν Ντιόν επιστρέφει στην ενεργό δράση με συναυλίες στο Παρίσι
- Φούρνοι Κορσέων: Τι θα δουν οι επισκέπτες στους 2 νέους ενάλιους αρχαιολογικούς χώρους
- ΣΥΡΙΖΑ για Πλεύρη: Ανιστόρητος, απαράδεκτος και χυδαίος! Αυτή είναι η ΝΔ του Μητσοτάκη, με τα τσεκούρια και την εμφυλιοπολεμική ρητορική
- ΕΝΦΙΑ: Άνοιξε το Ε9 για διορθώσεις – Τα λάθη που φουσκώνουν τον φόρο
- Εικοσιένα: Κανόνες ζωής, μέτρα για να μετριούνται οι πράξεις




