Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Αύξηση 7,2% των τιμών εισαγωγών στη βιομηχανία το Δεκέμβριο
Αύξηση 7,2% σημείωσε ο Γενικός Δείκτης Τιμών Εισαγωγών στη Βιομηχανία το Δεκέμβριο του 2011, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Δεκεμβρίου 2010, έναντι αύξησης 6,6% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του έτους 2010 προς το 2009.
Αύξηση 7,2% σημείωσε ο Γενικός Δείκτης Τιμών Εισαγωγών στη Βιομηχανία το Δεκέμβριο του 2011, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Δεκεμβρίου 2010, έναντι αύξησης 6,6% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του έτους 2010 προς το 2009.
Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή ο Γενικός Δείκτης Τιμών Εισαγωγών κατά το μήνα Δεκέμβριο 2011, σε σύγκριση με το δείκτη του Νοεμβρίου 2011, σημείωσε αύξηση 0,5%, έναντι αύξησης 1,7%, που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2010.
Ο μέσος Δείκτης του δωδεκαμήνου Ιανουαρίου 2011 – Δεκεμβρίου 2011, σε σύγκριση προς τον ίδιο δείκτη του δωδεκαμήνου Ιανουαρίου 2010 – Δεκεμβρίου 2010, παρουσίασε αύξηση 7,6%, έναντι αύξησης 6,6%, που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση των αντίστοιχων προηγούμενων δωδεκαμήνων.
Η αύξηση του Γενικού Δείκτη Τιμών Εισαγωγών κατά 0,5%, το μήνα Δεκέμβριο 2011, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2011, οφείλεται αποκλειστικά στην αύξηση του Δείκτη Τιμών Εισαγωγών από Χώρες εκτός Ευρωζώνης κατά 0,9%.
Η αύξηση του Γενικού Δείκτη Τιμών Εισαγωγών κατά 7,2%, το μήνα Δεκέμβριο 2011, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Δεκεμβρίου 2010, οφείλεται στην αύξηση του Δείκτη Τιμών Εισαγωγών από Χώρες Ευρωζώνης κατά 0,6% και στην αύξηση του Δείκτη Τιμών Εισαγωγών από Χώρες εκτός Ευρωζώνης κατά 13,2%.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας