Προβάδισμα πρόκρισης για Βαλένθια και Κόρδοβα
Ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Cop del rey απέκτησε η Βαλένθια η οποία νίκησε στο Μεστάγια τη Σεβίλη με 1-0 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας. Θύμα έκπληξης έπεσε η Εσπανιόλ, η οποία ηττήθηκε 2-1 από την Κόρδοβα (ομάδα της Δεύτερης κατηγορίας).
Ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Cop del rey απέκτησε η Βαλένθια η οποία νίκησε στο Μεστάγια τη Σεβίλη με 1-0 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας. Ο Γιόνας στο 33′ πέτυχε το νικητήριο γκολ των «νυχτερίδων».
Θύμα έκπληξης έπεσε η Εσπανιόλ, η οποία ηττήθηκε 2-1 από την Κόρδοβα (ομάδα της Δεύτερης κατηγορίας). Οι Καταλανοί προηγήθηκαν με τον Σέρχιο Γκαρθία στο 39ο λεπτό αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με γκολ των Μπόρχα και Καμπαγέρο (81′ και 85′). Η Κόρδοβα εκμεταλλεύτηκε τον αποβολή του τερματοφύλακα της Εσπανιόλ, Κασίγια στο ξεκίνημα της επανάληψης και έχασε και πέναλτι στη φάση της αποβολής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πάουελ: Γιατί επαίνεσε τον Βόλκερ
- Ινδία: Καταργεί από Δευτέρα τα ανώτατα όρια στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων εσωτερικού
- Τι λένε οι αναλυτές για την επίθεση του Ιράν στη βάση Ντιέγκο Γκαρσία
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου

