Την Πέμπτη καταθέτουν το δεύτερο υπόμνημα οι οικονομικοί εισαγγελείς
Το μεσημέρι της Πέμπτης αναμένεται να καταθέσουν το δεύτερο υπόμνημά τους οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Φώτη Μακρή. Οι κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης, όπως δήλωσαν, θα καταθέσουν ονόματα προσώπων που τους «παρενόχλησαν» στο έργο τους.
Το μεσημέρι της Πέμπτης αναμένεται να καταθέσουν το δεύτερο υπόμνημά τους οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Φώτη Μακρή.
Οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς θα προσέλθουν να καταθέσουν υπόμνημα στον κ. Μακρή, καθώς θεωρούν ότι το πρώτο, που κατέθεσαν στην εκπνοή του 2011, ήταν ένα «συνοπτικό κοινό υπόμνημα».
Οι κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης, όπως δήλωσαν, θα καταθέσουν ονόματα προσώπων που τους «παρενόχλησαν» στο έργο τους, τα οποία έχουν αποκαλύψει προφορικά στους προϊσταμένους τους, εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε και τον αντεισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου Νίκο Παντελή.
Πάντως, εισαγγελικοί κύκλοι περιμένουν με έντονο ενδιαφέρον το υπόμνημα των δύο οικονομικών εισαγγελέων, από το οποίο θα εξαρτηθεί και το μέγεθος των εξελίξεων τόσο σε ποινικό όσο και πειθαρχικό επίπεδο.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.