Η Arboris παίρνει τη σκυτάλη από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σκοπεύει να δώσει εντολή στην Arboris Capital για ανεύρεση επενδυτή ανεξάρτητα του τι θα γίνει με την υπόθεση του Πρίγκιπα Σουλτάν. Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. της πράσινης ΠΑΕ θα συνεδριάσει την Παρασκευή ή την Δευτέρα και αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως στην Arboris Capital προκειμένου να ξεκινήσει την αναζήτηση επενδυτή για το «τριφύλλι».
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σκοπεύει να δώσει εντολή στην Arboris Capital για ανεύρεση επενδυτή ανεξάρτητα του τι θα γίνει με την υπόθεση του Πρίγκιπα Σουλτάν.
Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. της πράσινης ΠΑΕ θα συνεδριάσει την Παρασκευή ή την Δευτέρα και αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως στην Arboris Capital προκειμένου να ξεκινήσει την αναζήτηση επενδυτή για το «τριφύλλι». Αυτό, μάλιστα, θα γίνει ανεξάρτητα από το πως θα εξελιχθεί η υπόθεση του Πρίγκιπα Σουλτάν.
Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «SportDay», η κίνηση αυτή φαίνεται ότι έχει και την έγκριση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος επιθυμεί να υπάρχει ανοικτή και δεύτερη λύση για τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που ναυαγήσει η υποψηφιότητα του 26χρονου Σαουδάραβα.
Όπως αναφέρεται για το μεγαλομέτοχο του «τριφυλλιού» δεν είναι αρκετό να εμφανιστούν τα χρήματα, αλλά να μπουν σε ειδικό λογαριασμό που θα είναι μπλοκαρισμένα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και θα είναι διαθέσιμα για το σύλλογο όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία για τη μεταβίβαση των μετοχών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Γερμανός ΥΠΕΞ στην Κίνα για «σκληρές» εμπορικές και πολιτικές διαπραγματεύσεις
- Δημοσιογράφος δολοφονήθηκε στο Περού από δύο ενόπλους καθώς επέστρεφε από ρεπορτάζ
- Αποτυχημένο πραξικόπημα στο Μπενίν: Η Νιγηρία συνέδραμε με στρατό για να καταστείλει την απόπειρα
- Όταν ο προτεινόμενος ως νέος αρχηγός της Μοσάντ τραυματίζονταν βαριά την 7η Οκτωβρίου [βίντεο]
- Το Παρίσι θέλει να «εξορίσει» τα SUV και τα μεγάλα αυτοκίνητα
- Tι δώρα στέλνουν οι οικονομικοί σύμβουλοι στους πελάτες τους όταν αυτοί έχουν τα πάντα;

