Παρελθόν για την εθνική ομάδα της Τουρκίας αποτελεί ο Γκούους Χίντινγκ
Το «χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου» ολοκληρώθηκε, καθώς η τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και ο Γκούους Χίντινκ έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους.
Το «χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου» ολοκληρώθηκε, καθώς η τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και ο Γκούους Χίντινκ έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους.
Ο Ολλανδός τεχνικός θεωρήθηκε υπεύθυνος για τον αποκλεισμό της Τουρκίας από τα τελικά του EURO 2012 και πλέον οι διοικούντες την τουρκική ομοσπονδία βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.
Υπενθυμίζεται ότι η Τουρκία αποκλείσθηκε στα μπαράζ από την Κροατία, η οποία επικράτησε 3-0 στην Κωνσταντινούπολη και παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στο Ζάγκρεμπ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πως η διατροφή επηρεάζει τον εγκέφαλό μας;
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή – Τι θα γίνει στην Αττική
- Τέλος στο αλαλούμ για το χαρτζιλίκι μέσω IRIS
- Τέμπη: Τι αποκαλύπτουν «χαμένα» έγγραφα
- ΑΑΔΕ: Ποια εισοδήματα και παροχές δεν πιάνει το ραντάρ της Εφορίας
- ΚΕΦΙΜ: Στην Ελλάδα η 2η υψηλότερη πραγματική φορολόγηση της εργασίας – Παραμένει σχεδόν ίδια με τα επίπεδα του 2019




