Εκαναν πίσω Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα
Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας επέλεξαν τελικά να μην κινηθούν δικαστικά, ύστερα από το τελεσίγραφο της ΕΠΟ.
Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας επέλεξαν τελικά να μην κινηθούν δικαστικά, ύστερα από το τελεσίγραφο της ΕΠΟ.
Συγκεκριμένα οι Θεσσαλοί απέσυρανί τα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστούν στο Πρωτοδικείο Βόλου, κατά της απόφασης της Σούπερ Λιγκ.
Οσον αφορά στην Καβάλα, οι «Αργοναύτες» με γραπτή επιστολή τους στην ΕΠΟ δεσμεύθηκαν πως δεν θα προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια αναμένοντας απλά την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου.
Η ΕΠΟ είχε προηγουμένως προειδοποιήσει Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου για τις συνέπειες που θα είχαν τυχόν προσφυγές του σε πολιτικά δικαστήρια. Οι δύο ομάδες θα κατέληγαν στις ερασιτεχνικές κατηγορίες γεγονός που θα οδηγούσε στον αφανισμό του. Ως εκ τούτου αποδέχθηκαν την απόφαση της Super League.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο πόλεμος του Τραμπ κατά του Ιράν στέλνει την Ινδία ξανά στην… αγκαλιά της Ρωσίας
- Αυλαία για το κρίσιμο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ
- Η διπλωματία της ΚΕΔ για να κερδίσει «χρυσά συμβόλαια» και την επόμενη σεζόν
- Τέιλορ Σουίφτ: H μεγάλη νικήτρια των iHeartRadio Music Awards – Η συγκινητική εξομολόγηση της
- Νέο Ηράκλειο: Συνελήφθη 13χρονος μαθητής που εντοπίστηκε με μαχαίρι στο σχολείο
- Champions League: Άλλαξε ώρα ο τελικός – στις 19:00 η σέντρα
