Υπέγραψαν και ανακοινώθηκαν Ζαραδούκας και Μόνχε
Παίκτες του Ολυμπιακού είναι από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Γιάννης Ζαραδούκας και ο Βιθέντε Μόνχε. Ο πρώτος πέρασε το πρωί από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιό του και στη συνέχεια έφυγε για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής. Λίγη ώρα αργότερα, στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε και ο Βιθέντε Μόνχε και έγινε και εκείνος τυπικά παίκτης των Ερυθρολεύκων του Πειραιά.
Παίκτες του Ολυμπιακού είναι από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Γιάννης Ζαραδούκας και ο Βιθέντε Μόνχε.
Ο πρώτος πέρασε το πρωί από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιό του και στη συνέχεια έφυγε για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής.
Λίγη ώρα αργότερα, στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε και ο Βιθέντε Μόνχε και έγινε και εκείνος τυπικά παίκτης των Ερυθρολεύκων του Πειραιά.
Οι δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, βρέθηκαν την Κυριακή στις εξέδρες του «Γ.Καραϊσκάκης» και παρακολούθησαν τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Βιθέντε Μόνχε και Γιάννη Ζαραδούκα, οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας, διάρκειας δύο ετών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Bad Bunny φόρεσε Zara στο Super Bowl 2026 – Η ιστορία πίσω από την εμφάνισή του
- Στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ο Γουόρντ: Η ανάρτηση του από το ντέρμπι (pic)
- Ελληνική γλώσσα: Σε αναζήτηση της εθνικής αυτογνωσίας
- Ο Ντάντε Έξουμ έμεινε κι επίσημα ελεύθερος – Τι ισχύει με τον τραυματισμό του
- Ongoing Dialogue for “Calm Waters”
- Βιολάντα: «Υπήρχε μυρωδιά σαν γκάζι» – Πάνω από 25 εργαζόμενοι κατέθεσαν για επίμονη οσμή πριν την έκρηξη

