Ο Φλωρίδης βάζει λεφτά στον ΠΑΟΚ μόνο με «δική» του διοίκηση
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Βασίλης Φλωρίδης, με την οποία ξεκαθαρίζει ότι προτίθεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο του ΠΑΟΚ, έχοντας όμως τον πρώτο λόγο στην επιλογή των ατόμων που θα αποτελούν τη διοίκηση του διεκφάλου του βορρά, ενώ επαναλμβάνει ότι θέλει πρώτα να τελειώσει το θέμα με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και στη συνέχεια να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του.
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Βασίλης Φλωρίδης, με την οποία ξεκαθαρίζει ότι προτίθεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο του ΠΑΟΚ, έχοντας όμως τον πρώτο λόγο στην επιλογή των ατόμων που θα αποτελούν τη διοίκηση του διεκφάλου του βορρά, ενώ επαναλμβάνει ότι θέλει πρώτα να τελειώσει το θέμα με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και στη συνέχεια να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φλωρίδη:
«Την 19η Σεπτεμβρίου 2011, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του κου. Φλωρίδη με το νομικό σύμβουλο του κυρίου Σαχπατζίδη εν απουσία του δευτέρου, προκειμένου να διευθετηθούν λεπτομέρειες για την ανάληψη της Διοίκησης της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. Για τον παραπάνω λόγο συναντήθηκε ο κος. Φλωρίδης, σήμερα, 21- 9- 2011, στην Αθήνα δια ζώσης και με τον κο. Σαχπατζίδη. Τα δεδομένα που τέθηκαν από την πλευρά μας ήταν τα εξής:
Το ποσό χρημάτων που έχει υποσχεθεί να καταβάλει ο κος. Φλωρίδης για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., είναι σε θέση να το διαθέσει ανά πάσα στιγμή, εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία από τις αρμόδιες αρχές του Δημοσίου. Είναι ωστόσο αυτονόητο, ότι για την εκ μέρους μας καταβολή του ως άνω ποσού, το Δ.Σ. (επταμελές) της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θα αποτελείται κατά πλειοψηφία από τέσσερα άτομα της επιλογής του κου. Φλωρίδη. Πρόταση και επιθυμία μας είναι για τα υπόλοιπα τρία άτομα ως μέλη του Δ.Σ. η παραμονή του Θ. Ζαγοράκη στην θέση του προέδρου του Δ.Σ. μέχρι να δοθεί η έγκριση της ΕΕΑ, καθώς και η παρουσία στο Δ.Σ., ατόμου το οποίο θα προκύψει από απόφαση του Δ.Σ του Ερασιτέχνη Π.Α.Ο.Κ.. Με την σύνθεση αυτή, υπάρχει η πεποίθηση ότι ο Π.Α.Ο.Κ. θα είναι ενωμένος, συσπειρωμένος και πιο δυνατός από ποτέ.
Δυστυχώς και παρά το καλό κλίμα που επικρατεί στις σχέσεις μου με τους λοιπούς μετόχους, η ανωτέρω πρότασή μου δεν έγινε αποδεκτή. Το ενδιαφέρον μου ωστόσο για την ανάληψη της Διοίκησης της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. παραμένει αμείωτο και μοναδικός μου στόχος και σκοπός ζωής είναι να κάνω τον ΠΑΟΚ ξανά μεγάλο όπως του αρμόζει, πρωταγωνιστή του ελληνικού και ευρωπαϊκού στερεώματος, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση όλων των τίτλων τους οποίους διεκδικεί.
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ…
…Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ…»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Ο Ζελένσκι λέει ότι οι ΗΠΑ και άλλες χώρες του ζήτησαν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ιρανικών drones
- Ιράν: Η Γερουσία αρνείται να περιορίσει τις εξουσίες του Τραμπ για τον πόλεμο
- Ισημερινός: Απελαύνει τον πρεσβευτή της Κούβας και τα υπόλοιπα μέλη της διπλωματικής αποστολής
- Στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου τα Τέμπη και το σκάνδαλο των υποκλοπών μετά τη δικαστική απόφαση
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Κύπρος, Τουρκία και μετά;
- «Ένας λαός που δεν είναι πια περήφανος» – Μπέσσυ Μάλφα και Χρήστος Στέργιογλου έστειλαν ηχηρό μήνυμα για τα Τέμπη από το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ»
