Ο Μαλεζάνι νίκησε τον Σισέ και ο Καβάνι την Μίλαν
Με τον Εντισον Καβάνι σε «δαιμονιώδη» βραδιά, η Νάπολι επικράτησε 3-1 της Μίλαν στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με Γιουβέντους, Ουντινέζε και Κάλιαρι. Η «Γηραιά Κυρία» πέρασε νικηφόρα 1-0 από την έδρα της Σιένα και Η Ουντινέζε νίκησε στο «Φρίουλι» 2-0 τη Φιορεντίνα.
Με τον Εντισον Καβάνι σε «δαιμονιώδη» βραδιά, η Νάπολι επικράτησε 3-1 της Μίλαν στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με Γιουβέντους, Ουντινέζε και Κάλιαρι.
Ο Ουρουγουανός πέτυχε χατ-τρικ και υποχρέωσε τους πρωταθλητές, που είχαν προηγηθεί με τον Ακουιλάνι, να μείνουν χωρίς νίκη και στο δεύτερο παιχνίδι τους στο φετινό καμπιονάτο.
Γιουβέντους και Ουντινέζε έκαμψαν την αντίσταση των Σιένα και Φιορεντίνα, αντίστοιχα.
Η «Γηραιά Κυρία» πέρασε νικηφόρα 1-0 από την έδρα της Σιένα, σε αγώνα για την 3η ημέρα του καμπιονάτο, με τον Μάτρι να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα στο 54′ και να χαρίζει στη Γιουβέντους τη δεύτερη διαδοχική νίκη.
Η Ουντινέζε νίκησε στο «Φρίουλι» 2-0 τη Φιορεντίνα, που ήλπιζε στο «διπλό» για να «αναρριχηθεί» στην κορυφή της βαθμολογίας. Ντι Νατάλε (8′) και Ισλα (30′) οι σκόρερ των γηπεδούχων.
Τέλος, η Τζένοα του Αλμπέρτο Μαλεζάνι πέρασε από το Ολίμπικο, επικρατώντας της Λάτσιο του Τζιμπρίλ Σισέ με 2-1 αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ.
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
Το Σάββατο 17/09
Κάλιαρι-Νοβάρα 2-1 (38΄ Ριμπέιρο, 86΄ Κόντι – 88΄ Μοριμότο)
Ίντερ-Ρόμα 0-0
Και την Κυριακή 18/09
Αταλάντα-Παλέρμο 1-0 (34′ Ντένις)
Μπολόνια-Λέτσε 0-2 (37′ Τζιακομάτσι, 60′ Γκροσμίλερ)
Κατάνια-Τσεζένα 1-0 (54′ πεν. Λόπες)
Λάτσιο-Τζένοα 1-2 (11′ Σκούλι – 54′ Παλάσιο, 71′ Κούτσκα)
Πάρμα-Κιέβο 2-1 (24′, +90′ Τζιοβίνκο – 79′ Παλόσκι)
Σιένα-Γιουβέντους 0-1 (54′ Μάτρι)
Ουντινέζε-Φιορεντίνα 2-0 (8′ Ντι Νατάλε, 30′ Ισλα)
Νάπολι-Μίλαν 3-1 (13′, 36′, 51′ Καβάνι – 11′ Ακουιλάνι)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)
Γιουβέντους 6
Ουντινέζε 6
Νάπολι 6
Κάλιαρι 6
Τζένοα 4
Κατάνια 4
Παλέρμο 3
Φιορεντίνα 3
Λέτσε 3
Πάρμα 3
Μίλαν 1
Κιέβο 1
Ίντερ 1
Λάτσιο 1
Νοβάρα 1
Ρόμα 1
Σιένα 1
Τσεζένα 0
Μπολόνια 0
Αταλάντα -2
* Η Αταλάντα άρχισε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.
** Η 1η αγωνιστική αναβλήθηκε, λόγω απεργίας των ποδοσφαιριστών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Eurovision: O ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Ελλάδα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό τραγουδιού
- Η βαθμολογία στη League Phase του Champions League και η θέση του Ολυμπιακού
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ή αυξήσεις ή ελλείψεις
- Γιουβέντους – Πάφος FC 2-0: Οι μαχητικοί Κύπριοι «λύγισαν» από δύο γκολ σε έξι λεπτά (vid)
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Μπενφίκα – Νάπολι 2-0: «Ζωντανοί» για πρόκριση οι «Αετοί» (vid)

