Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Καρίμ Σολτάνι, πλήρωσε ακριβά το μάρμαρο για την ανόητη αποβολή του στο ματς με τον Ατρόμητο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ήττα της ομάδας του.

Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός απολογήθηκε την Τρίτη και υποσχέθηκε ότι δεν θα επαναλάβει αυτή τη συμπεριφορά του στο μέλλον, ωστόσο η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι θα του επιβληθεί το μέγιστο προβλεπόμενο πρόστιμο, ελπίζοντας η υπόθεση του να λειτουργήσει ως παράδειγμα και για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ Καρίμ Σολτάνι κλήθηκε σε απολογία από το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Απολογήθηκε σήμερα το πρωί. Ο ποδοσφαιριστής αναγνώρισε το λάθος του, ζήτησε συγνώμη και υποσχέθηκε να μην επαναληφθεί ανάλογο περιστατικό στο μέλλον.

Το ΔΣ της ΠΑΕ αποφάσισε να τον τιμωρήσει με το μέγιστο προβλεπόμενο πρόστιμο με βάση τον εσωτερικό κανονισμό και την σχετική νομολογία της ΕΠΟ».

Εν τω μεταξύ, η προπόνηση της Τρίτης καθυστέρησε να ξεκινήσει για περίπου μία ώρα, καθώς παίκτες και προπονητής έβαλαν τα πράγματα… κάτω με αφορμή τη δημόσια τοποθέτηση του Μιχάλη Σηφάκη περί αδιάφορων μέσα στην ομάδα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ