
Την Πέμπτη η εκλογή νέου προέδρου στη Σούπερ Λιγκ
Την ερχόμενη Πέμπτη θα διεξαχθεί το Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο και η Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λιγκ, όπου και θα αναδειχθεί εκτός των άλλων και ο νέος πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος που αναμένεται να είναι ο Απόστολος Παπουτσάκης. Εκτός από τις εκλογές, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει και η Σούπερ Λιγκ με ανακοίνωσή της, θα συζητηθούν και οι πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Την ερχόμενη Πέμπτη θα διεξαχθεί το Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο και η Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λιγκ, όπου και θα αναδειχθεί εκτός των άλλων και ο νέος πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος που αναμένεται να είναι ο Απόστολος Παπουτσάκης.
Εκτός από τις εκλογές, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει και η Σούπερ Λιγκ με ανακοίνωσή της, θα συζητηθούν και οι πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 01/09/2011 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο και στις 15:00 Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.
Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης του Δ.Σ. έχουν ως εξής:
1. Εκλογή Προέδρου.
2. Πρόσφατες Εξελίξεις στο Χώρο του Ποδοσφαίρου.
3. Ενημέρωση επί Οικονομικών Θεμάτων.
4. Συνεργασία με ΟΠΑΠ. Α.Ε.
5. Διάφορα.
Η Γενική Συνέλευση έχει ως θέμα την αντικατάσταση Εκπροσώπων στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Πάνω από 100.000 πολιτικά κτίρια έχουν καταστραφεί ή υποστεί ζημιές από τις επιδρομές ΗΠΑ και Ισραήλ
- Γάζα: 9 νεκροί σε πλήγματα του Ισραήλ – «Κοριτσάκι» ανάμεσα στους σκοτωμένους
- Λίβανος: Κυανόκρανος σκοτώθηκε από έκρηξη βλήματος – Ενα ακόμη μέλος της UNIFIL σε κρίσιμη κατάσταση
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI και τα 115 το Brent στις ασιατικές αγορές
- Ισραήλ: Καλείται από το Συμβούλιο της Ευρώπης να εγκαταλείψει το νομοσχέδιο για τη θανατική ποινή
- 3 άμαχοι νεκροί στην Ουκρανία, ανάμεσά τους 13χρονος, και ένας στη νοτιοανατολική Ρωσία


