Κατέθεσε έφεση κατά της UEFA και ζητά σεβασμό ο Ολ.Βόλου
Όπως είχε προαναγγείλει, ο Ολυμπιακός Βόλου κατέθεσε έφεση κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA για τον αποκλεισμό του από το φετινό Europa League. Η εκδίκαση θα γίνει στις 15 Αυγούστου. Επίσης η ομάδα του Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «ο δικαστικός αγώνας συνεχίζεται» και παράλληλα επιτίθεται σε μερίδα ΜΜΕ για όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν μετά την ανακοίνωση της απόφασης της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ.
Όπως είχε προαναγγείλει, ο Ολυμπιακός Βόλου κατέθεσε έφεση κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA για τον αποκλεισμό του από το φετινό Europa League. Η εκδίκαση θα γίνει στις 15 Αυγούστου. Επίσης η ομάδα του Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «ο δικαστικός αγώνας συνεχίζεται» και παράλληλα επιτίθεται σε μερίδα ΜΜΕ για όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν μετά την ανακοίνωση της απόφασης της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ.
Η ανακοίνωση της έφεσης
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κατέθεσε σήμερα έφεση κατά της απόφασης της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της UEFA. H έφεση θα εκδικαστεί τη Δευτέρα 15 Αυγούστου, στις 11 π.μ. (ώρα Ελλάδος)».
«Ο δικαστικός αγώνας συνεχίζεται»
Η ομάδα του Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «ο δικαστικός αγώνας συνεχίζεται» και παράλληλα επιτίθεται σε μερίδα ΜΜΕ για όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν μετά την ανακοίνωση της απόφασης της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Σχετικά με την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ που εν μέρει μας δικαιώνει και η οποία προκάλεσε τις σκωπτικές αντιδράσεις δημοσιογραφικών συμφερόντων, που είχαν αναλάβει εργολαβικά τη συστηματική λασπολογία κατά της ομάδας μας, θέλουμε να δηλώσουμε, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, τα εξής:
Ο δικαστικός αγώνας συνεχίζεται, τόσο στα αθλητικά όσο και στα ποινικά δικαστήρια κατά των αποφάσεων ΕΠΟ και UEFA αντίστοιχα και κατά όσων δυσφημούν την ομάδα μας, όποια θέση και αν κατέχουν και προσπαθούν να επηρεάσουν δικαστικές αποφάσεις. Ως εκ τούτου, ζητούμε από τους έντιμους δημοσιογράφους να σεβαστούν το τεκμήριο της αθωότητας για μία δίκαιη δίκη, όπως προβλέπεται από τα διεθνή δικαστήρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων (ΕΣΔΑ) και να σταματήσουν επιτέλους να επηρεάζουν δικαστικές συνειδήσεις. Να υπενθυμίσουμε στους κυβερνώντες ότι τα συνταγματικά δικαιώματα κατακτήθηκαν με δημοκρατικούς αγώνες και δεν πρέπει να παραβιάζονται.
Τέλος, καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου και όχι μόνο, να συσπειρωθεί όσο ποτέ άλλοτε ενάντια στο συστηματικό πόλεμο που δέχεται η ομάδα μας και να τη στηρίξει στο δρόμο για νέες επιτυχίες.
Ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται να αποδείξει για μία ακόμη φορά ότι έχει μάθει να κερδίζει τα πάντα, ΕΝΤΟΣ των αγωνιστικών χώρων».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι περιμένει η Τουρκία από την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Άγκυρα και τη συνάντηση με τον Ερντογάν
- Αττική: Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 14 κιλά κάνναβης και δύο κιλά κοκαΐνης
- Ο Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Ριντερκνές και συνεχίζει στο Ρότερνταμ
- Τι λέει ο Δήμος Βριλησσίων για την ανατροπή απορριμματοφόρου του Δήμου στην περιφερειακή Αιγάλεω
- Πολωνία-Ιταλία: Η Βαρσοβία και η Ρώμη λένε ότι δεν θα συμμετάσχουν στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ
- Για μόνιμη λύση στην υδροδότηση της Αίγινας μέσα στον Φεβρουάριο κάνει λόγο ο Υφυπουργός Εσωτερικών


