Νίκες για Ιταλία και Πολωνία επί Ρωσίας και Βουλγαρίας αντίστοιχα
Έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Μπαρνιάνι και Μαντσινέλι που σημείωσαν 23 και 20 πόντους αντίστοιχα, η Ιταλία επικράτησε με 71-67 της Ρωσίας και σημείωσε την πρώτη νίκη της στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου όπου συμμετέχει και η Ελλάδα. Νωρίτερα, η Πολωνία επικράτησε της Βουλγαρίας με 64-55.
Έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Μπαρνιάνι και Μαντσινέλι που σημείωσαν 23 και 20 πόντους αντίστοιχα, η Ιταλία επικράτησε με 71-67 της Ρωσίας και σημείωσε την πρώτη νίκη της στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου όπου συμμετέχει και η Ελλάδα.
Παρά τη νίκη, ο Ιταλός τεχνικός Σιμόνε Πιανιτζάνι ήταν προβληματισμένος καθώς είδε τους άλλους παίκτες να μην ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις. Αντίθετα, η Ρωσία του Ντέιβιντ Μπλατ είχε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και έδειξε πιο «ομάδα» από την σκουάντρα ατζούρα.
Νωρίτερα, η Πολωνία επικράτησε 64-55 της Βουλγαρίας με 20 πόντους του Χρίτσανιουκ, παρά την απουσία του Γκορτάτ, που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί λόγω προβλήματος στην ασφάλειά του από τους Σανς.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο τερματοφύλακας της Εθνικής ήταν εξαιρετικός και είπε όχι στον σούπερ σταρ των Ούγγρων, Σομποσλάι με εξαιρετικές αποκρούσεις. Καλή εμφάνιση για την Εθνική μας που είχε και δοκάρι με τον Παυλίδη
LIVE: Κόσοβο – Τουρκία. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κόσοβο – Τουρκία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τηλεοπτικά από Novasports 6.
LIVE: Σουηδία – Πολωνία. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σουηδία – Πολωνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τηλεοπτικά από Novasports 2.
LIVE: Τσεχία – Δανία. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσεχία – Δανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τηλεοπτικά από Novasports 3.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας