Νίκες για Ιταλία και Πολωνία επί Ρωσίας και Βουλγαρίας αντίστοιχα
Έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Μπαρνιάνι και Μαντσινέλι που σημείωσαν 23 και 20 πόντους αντίστοιχα, η Ιταλία επικράτησε με 71-67 της Ρωσίας και σημείωσε την πρώτη νίκη της στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου όπου συμμετέχει και η Ελλάδα. Νωρίτερα, η Πολωνία επικράτησε της Βουλγαρίας με 64-55.
Έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Μπαρνιάνι και Μαντσινέλι που σημείωσαν 23 και 20 πόντους αντίστοιχα, η Ιταλία επικράτησε με 71-67 της Ρωσίας και σημείωσε την πρώτη νίκη της στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου όπου συμμετέχει και η Ελλάδα.
Παρά τη νίκη, ο Ιταλός τεχνικός Σιμόνε Πιανιτζάνι ήταν προβληματισμένος καθώς είδε τους άλλους παίκτες να μην ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις. Αντίθετα, η Ρωσία του Ντέιβιντ Μπλατ είχε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και έδειξε πιο «ομάδα» από την σκουάντρα ατζούρα.
Νωρίτερα, η Πολωνία επικράτησε 64-55 της Βουλγαρίας με 20 πόντους του Χρίτσανιουκ, παρά την απουσία του Γκορτάτ, που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί λόγω προβλήματος στην ασφάλειά του από τους Σανς.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας