Χωρίς πέντε παίκτες θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο φιλικό της Κυριακής (20:00, NOVA 2) με την Ζούλτε Βάρεγκεμ, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φραν Γιέστε, Λιούμπομιρ Φέισα, Γιώργο Γκαλίτσιο, Μπάλας Μέγιερι και Νταβίντ Φουστέρ. Αυτό είναι το πρώτο φιλικό των Ερυθρολεύκων στο Έρμελο της Ολλανδίας.

Οι συγκεκριμένοι παίκτες θα μείνουν στο Έρμελο για προπόνηση. Το πρόγραμμα τους θα περιλαμβάνει προπόνηση στο γήπεδο το πρωί και στο γυμναστήριο το απόγευμα.

Οι Γιέστε και Φέισα δεν είναι ακόμα 100% έτοιμοι. Ο Φουστέρ έχει δεχθεί ένα χτύπημα και το τεχνικό τιμ δεν θέλει να ρισκάρει την συμμετοχή του ενώ ο Μέγιερι κάνει ακόμα ατομικό. Όσο για τον Γκαλίτσιο κρίθηκε σκόπιμο να μην αγωνιστεί.

Έτσι την αποστολή για το φιλικό με τη Ζούλτε θα αποτελούν οι: Κοστάντσο, Δασκαλάκης, Σουμπίνιο, Τζιμπούρ, Φετφατζίδης, Γκρμπιτς, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Κάταϊ, Μανιάτης, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Μιραλάς, Μοντέστο, Πάντελιτς, Α. Παπαδόπουλος, Χαβίτο, Ριέρα, Τοροσίδης, Βαλεριάνος και Παπάζογλου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ