Τα «μάτια» σε Γιαννιώτη, Αραούζου και Σολωμού – Πλατανιώτη…
Στη συγχρονισμένη κολύμβηση και στην ανοιχτή θάλασσα έχουμε ελληνική συμμετοχή τα ξημερώματα της Παρασκευής (22/7), 7η ημέρα του 14ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος υγρού στίβου στη Σαγκάη. Στην ανοιχτή θάλασσα θα λάβουν μέρος οι τρεις από τους τέσσερεις κολυμβητές μας, καθώς διεξάγονται τα 5χλμ. των γυναικών (03:00 ώρα Ελλάδος), με τη συμμετοχή μόνο της Κέλυς Αραούζου, και των ανδρών (05:00), με τη συμμετοχή του παγκόσμιου πρωταθλητή στο 10άρι Σπύρου Γιαννιώτη, αλλά και του Αντώνη Φωκαΐδη.
Στη συγχρονισμένη κολύμβηση και στην ανοιχτή θάλασσα έχουμε ελληνική συμμετοχή τα ξημερώματα της Παρασκευής (22/7), 7η ημέρα του 14ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος υγρού στίβου στη Σαγκάη.
Στην ανοιχτή θάλασσα θα λάβουν μέρος οι τρεις από τους τέσσερεις κολυμβητές μας, καθώς στην παραλία της Σαγκάης διεξάγονται τα 5χλμ. των γυναικών (03:00 ώρα Ελλάδος), με τη συμμετοχή μόνο της Κέλυς Αραούζου, και των ανδρών (05:00), με τη συμμετοχή του παγκόσμιου πρωταθλητή στο 10άρι Σπύρου Γιαννιώτη, αλλά και του Αντώνη Φωκαΐδη.
Στον τελικό (14:00 ώρα Ελλάδος) του ελεύθερου προγράμματος του ντουέτου θα πάρουν μέρος η Δέσποινα Σολωμού με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, που πήραν την πρόκριση από τον προκριματικό της Τρίτης, βρισκόμενες στην 11η θέση με 87.200 βαθμούς.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 7ης ημέρας:
ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ
05.00 3μ. Γυναικών προκριματικός
09.00 3μ. Γυναικών ημιτελικός
12.05 3μ. Ανδρών Τελικός
ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
3η αγωνιστική
Α’ όμιλος: (13.20) Καζακστάν-Μαυροβούνιο, (12.00) Ουγγαρία-Ισπανία
Β’ όμιλος: (14.40) Σερβία-Αυστραλία, (16.00) Ρουμανία-Κίνα
Γ΄ όμιλος: (05.50) Κροατία-Ιαπωνία, (04.30) Βραζιλία-Καναδάς
Δ’ όμιλος: (08.30) Ιταλία-Γερμανία, (07.10) ΗΠΑ-Ν. Αφρική
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συγκίνηση στο «Άνφιλντ»: Οι γιοι του Ζότα συνόδευσαν τις μασκότ των Λίβερπουλ, Γουλβς (pics)
- Πλειστηριασμοί: Πόσα ακίνητα βγαίνουν στο σφυρί με το «καλημέρα» του 2026
- Ιράν: Οι ΗΠΑ, το Ισραήλ και οι Ευρωπαίοι διεξάγουν «ολοκληρωτικό πόλεμο» εναντίον μας, λέει ο πρόεδρος Πεζεσκιάν
- Σκόραρε ο Δουβίκας στη νίκη της Κόμο (3-0) – Δείτε το γκολ
- Σέρρες: Στο μηδέν και πάλι οι έρευνες για τον αγνοούμενο πυροσβέστη
- Κρήτη: Τρεις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης το Σάββατο – 209 μετανάστες μεταφέρθηκαν σε λιμάνια


