Εφτασε Σαγκάη η εθνική πόλο γυναικών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
Στη Σανγκάη βρίσκεται από σήμερα, Τετάρτη, η εθνική πόλο των γυναικών, που την προσεχή Κυριακή «ρίχνεται στη μάχη» του 14ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου.
Στη Σανγκάη βρίσκεται από σήμερα, Τετάρτη, η εθνική πόλο των γυναικών, που την προσεχή Κυριακή «ρίχνεται στη μάχη» του 14ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πραγματοποίησε το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του στο Περθ της Αυστραλίας, όπου συμμετείχε σε διεθνές τουρνουά με αντιπάλους την Αυστραλία, την Ουγγαρία, τη Νέα Ζηλανδία και την ομάδα νέων γυναικών της Αυστραλίας.
Η ελληνική ομάδα κατέλαβε την τρίτη θέση, με απολογισμό δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.
Αναλυτικά τα ματς:
ΕΛΛΑΔΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ 13-14
Τα γκολ της εθνικής: Μανωλιουδάκη 2, Λιόση 2, Ασημάκη 2, Ρουμπέση 2, Γερόλυμου 2, Αβραμίδου, Αντωνάκου, Λαρά
ΕΛΛΑΔΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Β 15-8
Τα γκολ της εθνικής: Ασημάκη 3, Αντωνάκου 3, Τσουκαλά 2, Γερόλυμου 2, Λιόση, Αβραμίδου, Ρουμπέση, Μανωλιουδάκη, Λαρά
ΕΛΛΑΔΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ 9-7
Τα γκολ της εθνικής: Ασημάκη 2, Ρουμπέση 2, Ψούνη, Αβραμίδου, Γερόλυμου, Μανωλιουδάκη, Αντωνάκου
ΕΛΛΑΔΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 9-9
Τα γκολ της εθνικής: Ρουμπέση 3, Αντωνάκου 2, Ψούνη, Αβραμίδου, Ασημάκη, Γερόλυμου
Υπενθυμίζεται ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Μορφέσης, έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τις Έλενα Κούβδου, Ελένη Γούλα (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Άντι Μελιδόνη, Ηλέκτρα Ψούνη, Κική Λιόση, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Αγγελική Γερόλυμου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Σταυρούλα Αντωνάκου, Γιούλη Λαρά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαξίμου: Τα παίζει όλα για όλα στον κοινωνικό αυτοματισμό κατά των αγροτών, πασχίζει να επαναφέρει «Μητσοτάκης ή χάος» και «θετική ατζέντα»
- «Η Κρουζ Αζούλ θέλει 10 εκατ. ευρώ για τον Γιακουμάκη»
- «Δεν υπάρχει γυρισμός»: Οι γυναίκες του Ιράν είναι αποφασισμένες να πετάξουν τη μαντίλα
- Χαρδαλιάς: Τα Χριστούγεννα να φέρουν φως στα σπίτια και στις καρδιές μας
- Από το χιόνι, έως τη σοκολάτα – Πώς η κλιματική κρίση «διαγράφει» τα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων
- Πενιαρόγια: «Ξέρω ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, όλοι προσπαθούν να τη διορθώσουν»



