Αδεια εξόδου από τη χώρα ζήτησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος
Στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών βρέθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνοδευόμενος από δύο δικηγόρους του. Ο παίκτης του Ολυμπιακού, που είναι ανάμεσα στους 68 εμπλεκόμενους της υπόθεσης για τα «στημένα» παιχνίδα ζήτησε να μην ισχύσει η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Ανάλογο αίτημα αναμένεται να καταθέσουν και άλλοι εμπλεκόμενοι.
Στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών βρέθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνοδευόμενος από δύο δικηγόρους του.
Ο παίκτης του Ολυμπιακού, που είναι ανάμεσα στους 68 εμπλεκόμενους της υπόθεσης για τα «στημένα» παιχνίδα ζήτησε να μην ισχύσει η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Ανάλογο αίτημα αναμένεται να καταθέσουν και άλλοι εμπλεκόμενοι.
Ο «ερυθρόλευκος» αμυντικός ανέλυσε τις αιτίες του αιτηματός του, με βασική βέβαια το γεγονός ότι πρέπει να ταξιδέψει στην Αυστρία για την προετοιμασία της ομάδας του.
Tην άρση της εξόδου από τη χώρα ζήτησε και ο Κώστας Μενδρινός (πρώην παίκτης του Αρη) και άλλα 20 άτομα από τα 68.
Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση θα εκδοθεί μέχρι την Παρασκευή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Διατροφή: Το μαγείρεμα στο σπίτι κάνει καλό
- Τριπλή «βόμβα» στις τιμές των προϊόντων
- Τέσσερις νέες έρευνες για τις υποκλοπές
- Πέντε αριστουργήματα που η ιστορία της τέχνης «χρέωσε» σε άνδρες
- Μπορείς να φτιάξεις την τύχη σου;
- Στασιμοπληθωρισμός; Φάε τη γλώσσα σου – Η FED ξορκίζει τον κίνδυνο, η ΕΚΤ δεν τον αποκλείει






