Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπέλεκ
Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επισήμως από τη Δευτέρα ο Στιβ Λεό Μπέλεκ, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια πήγε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας όπου υπέγραψε τον δανεισμό του από την Ουντινέζε στην Ένωση για έναν χρόνο. «Μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου» είπε στις πρώτες δηλώσεις του.
Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επισήμως από τη Δευτέρα ο Στιβ Λεό Μπέλεκ, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια πήγε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας όπου υπέγραψε τον δανεισμό του από την Ουντινέζε στην Ένωση για έναν χρόνο.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Steve Leo Beleck με τη μορφή δανεισμού έως τις 30/6/2012 και ισχύ από την 1/7/2011».
Στις πρώτες δηλώσειθς του ο Μπέλεκ τόνισε:
«Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου. Είναι μια ομάδα που την ήξερα από πριν και θυμόμουν πόσο μεγάλο σύλλογος είναι. Είναι πρόκληση για εμένα να προσπαθήσω να καλύψω το κενό ενός παίκτη όπως ο Μπλάνκο, αλλά θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να καλύτερο για την ΑΕΚ», τόνισε ο νέος παίκτης της Ένωσης.
«Στόχος μου είναι να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ΑΕΚ. Δεν σκέφτομαι να γυρίσω στην Ουντινέζε, αυτή την στιγμή σκέφτομαι μόνο την ΑΕΚ», είπε μετά από ερώτηση που δέχθηκε εάν θεωρεί τον δανεισμό του στην ως «σκαλοπάτι» για να πετύχει κάτι καλύτερο στην καριέρα του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους



