Παραμένει στην ΑΕΚ ο Δέλλας, δεν… ξηλώνεται ο Αδαμίδης
Παρά τις... αραβικές σειρήνες, ο Τραϊανός Δέλλας αποφάσισε να συνεχίσει την κοινή πορεία του με την ΑΕΚ. Αργά το βράδυ της Δευτέρας 20/06 ο «Κολοσσός» αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης που του είχε κάνει η «Ένωση» και ακολούθησε τον... δρόμο του Νίκου Λυμπερόπουλου, που επίσης έχει επίσης αποφασίσει να παραμείνει στην ΑΕΚ. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε στα Τρίκαλα για να προωθήσει το πλάνο των Supporters και από τη θεσσαλική πόλη έστειλε το μήνυμα για την ΑΕΚ της νέας αγωνιστικής περιόδου. «Για να μάς νικήσει κάποιος θα πρέπει να φτύνει αίμα» είπε χαρακτηριστικά. Για την περίπτωση του Γεωργιάδη τόνισε: «Κάναμε μία πρόταση, αν ο κ. Θεοδωρίδης δεν τη δεχτεί προχωράμε παρακάτω. Δεν θα ξηλωθούμε για κανέναν».
- Το όνομα του Χοσέ Βέρδου Νίκολας, γνωστού και ως Τότσε, απασχολεί την ΑΕΚ
Παρά τις… αραβικές σειρήνες, ο Τραϊανός Δέλλας αποφάσισε να συνεχίσει την κοινή πορεία του με την ΑΕΚ. Αργά το βράδυ της Δευτέρας 20/06 ο «Κολοσσός» αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης που του είχε κάνει η «Ένωση» και ακολούθησε τον… δρόμο του Νίκου Λυμπερόπουλου, που επίσης έχει επίσης αποφασίσει να παραμείνει στην ΑΕΚ.
Ο 35χρονος αμυντικός παρότι είχε καλύτερες οικονομικά προτάσεις αποφάσισε να πει το «ναι» στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που του έκανε ο Σταύρος Αδαμίδης προτάσσοντας το συναίσθημα.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε στα Τρίκαλα για να προωθήσει το πλάνο των Supporters και από τη θεσσαλική πόλη έστειλε το μήνυμα για την ΑΕΚ της νέας αγωνιστικής περιόδου.
«Για να μάς νικήσει κάποιος θα πρέπει να φτύνει αίμα» είπε χαρακτηριστικά. Ωστόσο τόνισε:
«Πρέπει να μειωθεί το ρόστερ και το μπάτζετ. Πρέπει να προσαρμόσουμε τα οικονομικά δεδομένα στις τωρινές συνθήκες. Θα συνεχίσουμε την ελληνοποίηση, σίγουρα θα έρθουν κάποιοι ξένοι εγνωσμένης αξίας. Ο Γεωργιάδης είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει, κάναμε μία πρόταση, αν ο κ. Θεοδωρίδης δεν τη δεχτεί προχωράμε παρακάτω. Δεν θα ξηλωθούμε για κανέναν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Επιτροπή των Νόμπελ απαντά στη Ματσάδο: Το Βραβείο και ο βραβευθείς δεν χωρίζονται
- Οι Μπακς κινούνται για μεγάλη μεταγραφή προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη να μείνει – Ποια ονόματα «παίζουν»
- «Η κόρη μου να είναι ευτυχισμένη»: Η Κέιτλιν Τζένερ «σπάει» τη σιωπή της για τον Τιμοτέ Σαλαμέ
- FIR Αθηνών: Ανοιχτό ενδεχόμενο για νέο μπλακ άουτ, λέει ο πρόεδρος των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας
- Ισπανία: Συνέλαβαν 162 οπαδούς που είχαν δώσει ραντεβού για ξεκαθάρισμα λογαριασμών – Είχαν μαχαίρια και σιδηρολοστούς
- Ξεκινά η ψυχρή εισβολή – Πού θα χιονίσει, πόσο θα κατρακυλήσει ο υδράργυρος