Ο Φέισα δηλώνει… άγνοια για τον Ολυμπιακό
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός της ημέρας (Δευτέρα) ο Λιούμποριμ Φέισα έρχεται στην Ελλάδα για να διαπραγματευτεί ή και να κλείσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Σέρβος δηλώνει άγνοια για τα παραπάνω, μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του. «Δεν ξέρω τίποτα. Άκουσα ότι λέγεται πως ταξιδεύω για την Αθήνα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Όταν και αν ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για τα πάντα» τόνισε χαρακτηριστικά.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός της ημέρας (Δευτέρα) ο Λιούμποριμ Φέισα έρχεται στην Ελλάδα για να διαπραγματευτεί ή και να κλείσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Σέρβος δηλώνει άγνοια για τα παραπάνω, μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του.
Συγκεκριμένα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Παρτιζάν τόνισε στην «Sportski Zurnal: «Δεν ξέρω τίποτα. Άκουσα ότι λέγεται πως ταξιδεύω για την Αθήνα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Όταν και αν ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για τα πάντα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών

