Σύμβαση με «αιώνιους» αλλιώς ο Πανιώνιος αποχωρεί
Την έντονη αντίδραση του προέδρου του Πανιωνίου, Ηλία Λιανού, προκάλεσε η πρόταση που κατέθεσε ο Βασίλης Οικονομίδης στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ για τη νέα σύμβαση των ομάδων με τον ΟΠΑΠ, η οποία δεν περιλαμβάνει τους «αιώνιους», Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, οι οποίοι θα κάνουν μόνοι τους τις διαπραγματεύσεις. «Αν δεν πάμε για σύμβαση στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται και οι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, εγώ δεν κατεβάζω τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα» είπε χαρακτηριστικά.
Την έντονη αντίδραση του προέδρου του Πανιωνίου, Ηλία Λιανού, προκάλεσε η πρόταση που κατέθεσε ο Βασίλης Οικονομίδης στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ για τη νέα σύμβαση των ομάδων με τον ΟΠΑΠ, η οποία δεν περιλαμβάνει τους «αιώνιους», Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, οι οποίοι θα κάνουν μόνοι τους τις διαπραγματεύσεις. Η σύμβαση με τον ΟΠΑΠ ολοκληρώθηκε και στη νέα υπάρχει πρόταση για τις 12 ομάδες.
«Αν δεν πάμε για σύμβαση στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται και οι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, εγώ δεν κατεβάζω τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα» τόνισε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Ηλίας Λιανός, για να πάρει την απάντηση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ: «Έχω ασχοληθεί πολλές ώρες με το ζήτημα του ΟΠΑΠ, δεν σέβεστε τίποτε; Καθίστε να συζητήσουμε την πρόταση για τις 12 ομάδες».
Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να απασχολήσει έντονα τις επόμενες ημέρες τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος (στις 20 Ιουνίου είναι η γενική συνέλευση της Λίγκας), ενώ από την πλευρά των ομάδων που παραβρέθηκαν στο ΔΣ (απουσίασαν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης) υπάρχει κοινή επιθυμία οι σύλλογοι να πορευθούν ενωμένοι.
Στο μεταξύ, παράταση μέχρι τις 30 του μήνα δόθηκε στην κοινοπραξία των εταιρειών που έχουν αναλάβει την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Α1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί στο All Star Game ο Αντετοκούνμπο – Θα συμμετάσχει με διαφορετική ιδιότητα
- LIVE: Μπρέντφορντ – Άρσεναλ
- Από τα μερεμέτια, στα Επείγοντα: Διαφωνία για κακοτεχνίες κατέληξε σε ξυλοδαρμό
- Μάρτιν Σκορσέζε – Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Το «What Happens at Night» μπαίνει σε τροχιά γυρισμάτων
- Αγρότες: Αντίστροφη μέτρηση για την «κάθοδο» στο Σύνταγμα – Τι ώρα φτάνουν, ποιοι δρόμοι κλείνουν
- Εθνική Ελλάδας: Τι «κυνηγάει» μέσω του Nations League και ενόψει προκριματικών του Euro 2028



