Ετοιμάζει βαλίτσες επιστροφής ο Μάτος για ΠΑΟ
Τον δρόμο της επιστροφής στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού παίρνει ο Μαρσέλο Μάτος, καθώς ειδοποιήθηκε ότι θα συμμετάσχει στην προετοιμασία των «πρασίνων». Ο Βραζιλιάνος αναμένεται εκτός απροόπτου στην Παιανία, 2 ή 3 Ιουλίου.
Ο Μαρσέλο Μάτος σε επαφή που είχε το περασμένο Σαββατοκύριακο με τους υπεύθυνους του Παναθηναϊκού πήρε το ξεκάθαρο μήνυμα να γυρίσει στην Παιανία για την καλοκαιρινή προετοιμασία και ήδη έχει ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για να επιστρέψει (εισιτήρια, προσωπικά αντικείμενα κλπ).
Ημερομηνιακά η επιστροφή του Βραζιλιάνου μεσοαμυντικού στην Αθήνα οριοθετείται στις 2 ή 3 Ιουλίου (λίγο μετά την έναρξη της προετοιμασίας των «πράσινων»), αφού ο δανεισμός του στη «Φογκάο» λήγει την 30ή Ιουνίου.
Η μοναδική περίπτωση για να ανατραπούν τα δεδομένα στην περίπτωσή του είναι να δώσει η Μποταφόγκο το 1,5 εκατ. ευρώ με τον οποίο τον έχει κοστολογήσει ο Παναθηναϊκός και να αγοράσει τα δικαιώματά του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- To ChatGPT θα μαντεύει την ηλικία των χρηστών πριν δώσει πρόσβαση στη «λειτουργία ενηλίκων»
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στα όριά τους οι παραγωγοί – Ζητούν να ανοίξει άμεσα η πλατφόρμα για τις συνδεδεμένες ενισχύσεις
- Μουσικό Γκαλά «Ελπίδα και Αγάπη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
- Γιάννης Κοντός: Περί της ευθύνης του ποιητή
- Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Τερ Στέγκεν η Χιρόνα
- Αγρότες: Σκέψεις για συλλαλητήριο στην Αθήνα – Για ανωμοτί καταθέσεις κλήθηκαν Ανεστίδης και Ρούζιος

