«Μας πήραν και το βόδι» αναφέρει η ΠΑΕ Ατρόμητος
Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για την τιμωρία των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που της επιβλήθηκε για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η ΠΑΕ Ατρόμητος. Μάλιστα, η ομάδα του Περιστερίου, αναφέρει ότι θα προσφύγει στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων.
Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για την τιμωρία των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που της επιβλήθηκε για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η ΠΑΕ Ατρόμητος.
Μάλιστα, η ομάδα του Περιστερίου, αναφέρει ότι θα προσφύγει στηνΔευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Δυστυχώς τι άλλο θα δουν τα μάτια μας και θα ακούσουν τα αφτιά μας. Το ‘θέατρο του παραλόγου’ που βιώσαμε το βράδυ της 30ής Απριλίου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζεται. Σήμερα ενημερωθήκαμε ότι η ομάδα μας τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με δύο αγωνιστικές χωρίς θεατές κι εδώ ταιριάζει απόλυτα η λαϊκή παροιμία: ‘Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι’.
Προφανώς τώρα θυμήθηκαν ότι η καταστολή της βίας πρέπει να ξεκινήσει από τον Ατρόμητο όταν σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2010-11 είδαμε ‘πράγματα και θάματα’ που πέρασαν ατιμώρητα. Η απόφαση αυτή καταλύει τα περί δικαίου αίσθημα είναι άδικη και υπερβολικά αυστηρή και θα προσφύγουμε στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κλειστά τα κρεοπωλεία στις 14 Δεκεμβρίου – Στήριξη στον αγώνα των αγροτών
- Χάνει τη μπάλα η εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον εισαγγελέα αλλά χωρίς σύλληψη η κατάθεση «Φραπέ» – «Δεν έχουμε αρμοδιότητα», λέει η πλειοψηφία
- Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ μας πιέζουν για «ελεύθερη οικονομική ζώνη» – «Θα χρειαστούν εκλογές ή δημοψήφισμα»
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς
- «Είναι βαθιά λάθος»: Το Nemo επιστρέφει το τρόπαιο της Eurovision λόγω της συμμετοχής του Ισραήλ
- Ο Ολυμπιακος φτιάχνει με νίκη ωραίο μονοπάτι



