Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, παραδέχθηκε ο Σχορτσανίτης
Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού, αλλά δεν παρέλειψε να εκφράσει και κάποια παράπονα για τη διαιτησία. «Ο Παναθηναϊκός απέδειξε πως είναι μεγάλη ομάδα. Μου έδωσαν γρήγορα δύο φάουλ και με έβγαλαν εκτός παιχνιδιού» τόνισε ο «Σόφο».
Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού, αλλά δεν παρέλειψε να εκφράσει και κάποια παράπονα για τη διαιτησία.
«Η Μακάμπι είναι καινούρια ομάδα, θα προσπαθήσουμε του χρόνου. Δεν καταφέραμε να τρέξουμε και πήγαμε σε χαμηλό σκορ σε χαμηλό ρυθμό. Ο Παναθηναϊκός απέδειξε πως είναι μεγάλη ομάδα. Ηταν δύσκολο, είναι μία ομάδα που φτιάχνεται δέκα χρόνια ο Παναθηναϊκός. Μου έδωσαν γρήγορα δύο φάουλ και με έβγαλαν εκτός παιχνιδιού», τόνισε ο «Σόφο».
Αποστολή: Αθηνά Κόδρου
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Scope Ratings: Αμετάβλητη η αξιολόγηση για την Ελλάδα στη βαθμίδα ΒΒΒ με θετικές προοπτικές
- NBC: Ο Τραμπ εξετάζει διάφορες επιλογές για χερσαία επιχείρηση στο Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν «είναι έτοιμο» να επιτρέψει τη διέλευση σε πλοία ιαπωνικών συμφερόντων
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
