Στον Εισαγγελέα ένδεκα οπαδοί για τα επεισόδια
Σε ένδεκα συλλήψεις προέβη η αστυνομία για τα επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και των αστυνομικών δυνάμεων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στην περιοχή του Ζωγράφου πριν την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου. Παράλληλα αρκετές συλλήψεις έγιναν και μετά τη λήξη του τελικού.
Σε ένδεκα συλλήψεις προέβη η αστυνομία για τα επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και των αστυνομικών δυνάμεων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στην περιοχή του Ζωγράφου πριν την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου. Παράλληλα αρκετές συλλήψεις έγιναν και μετά τη λήξη του τελικού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σήμερα (30.04.2011) το απόγευμα (περίπου στις 05.10 μμ), μεγάλος αριθμός οπαδών της Α.Ε.Κ. κινήθηκε οργανωμένα, και στη συμβολή της Λ. Αλεξάνδρας με την οδό Χαριλάου Τρικούπη επιτέθηκε με σφοδρότητα με βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες και πέτρες εναντίον Αστυνομικών Δυνάμεων που είχαν παραταχθεί στο σημείο με σκοπό να αποτρέψουν συμπλοκές με οπαδούς Συνδέσμου του Π.Α.Ο. που υπάρχει σε μικρή απόσταση. Νωρίτερα, οπαδοί της ΑΕΚ είχαν δεχθεί λεκτική επίθεση από οπαδούς του Π.Α.Ο. όταν διέρχονταν μπροστά από το Σύνδεσμο.
Λίγο αργότερα, μεγάλη ομάδα οπαδών της Α.Ε.Κ., κινούμενη οργανωμένα με δίκυκλα στην περιοχή του Ζωγράφου, προκάλεσαν φθορές σε σταθμευμένα οχήματα, σε καταστήματα (θραύση τζαμιών), σε δύο (2) οχήματα της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και στα γραφεία Συνδέσμου του Π.Α.Ο., ενώ συγκρούστηκαν με μικρή ομάδα οπαδών του Π.Α.Ο. που βρισκόταν στο Σύνδεσμο.
Περίπου στις 06.45 μμ, ομάδα οπαδών Συνδέσμου του Π.Α.Ο. προκάλεσαν φθορές σε δύο (2) λεωφορεία μεταφοράς φιλάθλων της ΑΕΚ, που κινούνταν στη Λ. Αλεξάνδρας, ενώ επιτέθηκαν και σε Διμοιρία της Αστυνομίας που επενέβη για την προστασία των λεωφορείων.
Από τις επιθέσεις τραυματίστηκαν εννέα (9) Αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο 401 Γ.Σ.Ν. Από τις συμπλοκές μεταξύ των οπαδών των προαναφερόμενων ομάδων, τραυματίστηκαν δύο (2) οπαδοί.
Μέχρι στιγμής, έχουν προσαχθεί εξήντα (60) και έχουν συλληφθεί έντεκα (11) άτομα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον κ. Εισαγγελέα Αθηνών»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λάτσιο – Ινσίνιε: Η επιστροφή που αλλάζει τα δεδομένα
- Κομοτηνή: Στο νοσοκομείο με τραύματα από πυροβολισμούς δύο γυναίκες, η μια ανήλικη
- Η Μόσχα επιμένει για τη επίθεση στην κατοικία του Πούτιν – Λέει ότι θα δώσει αποδείξεις στις ΗΠΑ
- «Λάθος πόρτα χτυπά ο Μητσοτάκης, ας πάει στον Βελόπουλο» ξεκαθαρίζει το ΠΑΣΟΚ
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Φούλαμ
- LIVE: Λίβερπουλ – Λιντς

