«Διπλό» ψυχολογίας για Τσέλσι, βλέπει εξάδα η Εβερτον
Με τον καλύτερο τρόπο ξεπέρασε τον αποκλεισμό από το Champions League η Τσέλσι. Οι Μπλε νίκησαν εκτός έδρας 3-1 την Γουέστ Μπρομ και απέδειξαν ότι δεν είναι διατεθειμένη να χάσει την τρίτη θέση.
Με τον καλύτερο τρόπο ξεπέρασε τον αποκλεισμό από το Champions League η Τσέλσι. Οι Μπλε νίκησαν εκτός έδρας 3-1 την Γουέστ Μπρομ και απέδειξαν ότι δεν είναι διατεθειμένη να χάσει την τρίτη θέση.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Οντεμβίγκι στο 17’, όμως στην συνέχεια οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι βρήκαν ρυθμό και απάντησαν με τρία τέρματα μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Την αρχή έκανε ο Ντρογκμπά (22’), τέσσερα λεπτά αργότερα σκόραρε ο Καλού (26’), ενώ το τρίτο και τελευταίο τέρμα πέτυχε ο Φρανκ Λάμπαρντ στο 45’.
Το εντυπωσιακό αήττητο σερί της Εβερτόν δεν σταμάτησε ούτε στον αγώνα με την Μπλάκμπερν. Τα Ζαχαρωτά πήραν το τρίποντο (2-0) απέναντι στα Ρόδα και παρέμειναν χωρίς ήττα για έβδομο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος και απειλούν την Λίβερπουλ, που είναι στην έκτη θέση.
Εντός έδρας νίκη πήρε και η Μπέρμιγχαμ (2-0 την Σάντερλαντ), ενώ η Αστον Βίλα άλωσε στο φινάλε το «Απτον Παρκ» (2-1 την Γουέστ Χαμ) και έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο των Σφυριών για παραμονή. Σούπερ εμφάνιση για την Γουΐγκαν στο «Μπλούμφιλντ Ρόουντ», «καθάρισε» 3-1 την Μπλάκμπουλ.
Αναλυτικά η 33η αγωνιστική:
Σάββατο 16/04
Μπέρμιγχαμ-Σάντερλαντ 2-0
(41’ Λάρσον, 66’ Γκάρντνερ)
Μπλάκπουλ-Γουΐγκαν 1-3
(83’ Κάμπελ-3’ Ρονταλέγκα, 45’ Ενζόγκμπια, 67’ αυτ. Κάθκατ)
Έβερτον-Μπλάκμπερν 2-0
(54’ Οσμάν, 75’ πεν. Μπέινς)
Γουέστ Μπρομ-Τσέλσι 1-3
(17’ Οντεμβίγκι-22’ Ντρογκμπά, 26’ Καλού, 45’ Λάμπαρντ)
Γουέστ Χαμ-Αστον Βίλα 1-2
(2’ Κιν-36’ Μπεντ, 90+1’ Αγκμπονλαχόρ)
Κυριακή 17/04
Αρσεναλ-Λίβερπουλ 18:00
Τρίτη 19/04
Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 21:45
Τρίτη 26/04
Στόουκ-Γουλβς 21:45
Τετάρτη 27/04
Φούλαμ-Μπόλτον 22:00
Τρίτη 10/05
Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ 21:45
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]
- Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Εσπανιόλ, ζητήθηκε «φρένο» στον θυμό για τον Ζοάν Γκαρσία
- Τεχεράνη: Διαδηλώσεις έξω από κλειστά καταστήματα, λόγω ισοτιμίας και ακρίβειας
- «Βραζιλία πρόσεχε τον Ελ Κααμπί» – Το yahoo sports προειδοποιεί την Σελεσάο ενόψει Μουντιάλ
- Η Camilla Araújo αποχωρεί από το OnlyFans μετά από πέντε χρόνια και κέρδη 20 εκατομμυρίων δολαρίων
- Ο πλανήτης που θα έπρεπε να μην υπάρχει – Ένα μυστήριο και μια αποστολή που μπορεί να δώσει απαντήσεις

