Ο μάνατζερ του Βιεϊρίνια φέρνει πρόταση για τον Πορτογάλο
Συνάντηση με τον Παντελή Κωνσταντινίδη είχε την Τετάρτη (13/04) ο μάνατζερ του Αντελίνο Βιεϊρίνια, εκφράζοντας την βεβαιότητα στον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, πως το καλοκαίρι θα φέρει πρόταση για την παραχώρηση του Πορτογάλου άσου.
Μπαντούνας Ηλίας
Συνάντηση με τον Παντελή Κωνσταντινίδη είχε την Τετάρτη (13/04) ο μάνατζερ του Αντελίνο Βιεϊρίνια, εκφράζοντας την βεβαιότητα στον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, πως το καλοκαίρι θα φέρει πρόταση για την παραχώρηση του Πορτογάλου άσου.
Ο Γκασπάρ πως δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό από τη Ζενίτ, ομάδα που έτσι και αλλιώς ξεκαθάρισε με τη δημόσια τοποθέτηση του εκτελεστικού της διευθυντή πως δεν μπορεί να αγοράσει τώρα τον Βιεϊρίνια.
Στη συνέχεια, όμως, ο ξένος ατζέντης εξέφρασε τη σιγουριά ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα έχουν προτάσεις για την αγορά του ποδοσφαιριστή.
Ο Γκασπάρ που υπογράμμισε πως δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό από πλευράς Ζενίτ, δεν είναι από τους ανθρώπους που λένε ασυναρτησίες, είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και στον ΠΑΟΚ τον γνωρίζουν χρόνια, τον έχουν τσεκάρει και βέβαια πιστεύουν τα όσα λέει.
Το τι θα πράξει ο ΠΑΟΚ στην υπόθεση του Βιεϊρίνια εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την πρόταση που θα έρθει το καλοκαίρι. Χωρίς να έχει οριστεί τιμή και σύμφωνα με αυτά που ακούγονται στην αγορά, ο ΠΑΟΚ θα δώσει το πράσινο φως μόνο αν εξασφαλίσει μία πρόταση που θα φτάνει τα έξι εκατ. ευρώ, ποσό βέβαια το οποίο στην παρούσα φάση και έτσι όπως είναι η ευρωπαϊκή αγορά μόνο εύκολο δεν είναι.
Ο παίκτης πάντως έχει ξεκαθαρίσει στον ατζέντη του πως επιθυμεί, εφόσον φύγει από τον ΠΑΟΚ, να αγωνιστεί μόνο σε ένα προηγμένο δυτικό πρωτάθλημα και όχι σε ομάδα του ανατολικού μπλοκ, ακόμη και αν αυτή είναι η πρωταθλήτρια Ρωσίας, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, που έχει εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νεκρός εντοπίστηκε ένας εκ των τεσσάρων αγνοουμένων μεταναστών στη Σάμο
- Αρκάς: Η καλημέρα της τελευταίας εβδομάδας του χρόνου
- Η Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση παύει να προβάλλεται, αγρότες που δεν υποκύπτουν διαβάλλονται, το Μαξίμου άρχισε να πανικοβάλλεται
- Μείνε fit και στις γιορτές: Η προπόνηση που κάνει τη διαφορά
- Τραγωδία στην Ινδονησία: 16 νεκροί από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας
- Μπαράζ ελέγχων ξεκινά η Εφορία για επιστροφές ΦΠΑ – Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

