Καθαρίζετε εξωτερικά τα μύδια με σύρμα ψιλό για να φύγει ή άμμος και τα ξεπλένετε καλά. Βάζετε σε μια κατσαρόλα το κρεμμύδι να μαραθεί με το λάδι πέντε λεπτά σε μέτρια φωτιά. Προσθέτετε ανακατεύοντας τα μύδια και το σκόρδο, τον άνηθο, το μαϊντανό και, τέλος, το σπανάκι πολύ καλά πλυμένο και χοντροκομμένο. Αφήνετε να βράσουν 25-30 λεπτά. Τρώγεται ζεστό.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.