«Η UEFA συμπεριφέρεται δικτατορικά και έχει χαθεί η κοινή λογική» λέει ο Βενγκέρ
Ο Αρσέν Βενγκέρ «ξεσπάθωσε» κατά της UEFA, με αφορμή την κλήση του σε απολογία για ανάρμοστη συμπεριφορά, εξαιτίας των δηλώσεων που έκανε κατά του Ελβετού διαιτητή, Μάσιμο Μπουζάκα, μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα στο Champions League.
Ο Αρσέν Βενγκέρ «ξεσπάθωσε» κατά της UEFA, με αφορμή την κλήση του σε απολογία για ανάρμοστη συμπεριφορά, εξαιτίας των δηλώσεων που έκανε κατά του Ελβετού διαιτητή, Μάσιμο Μπουζάκα, μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα στο Champions League.
Ο Γάλλος τεχνικός δήλωσε σχετικά με το θέμα σε συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Kύπελλο Αγγλίας: «Αποκλειστήκαμε από την συνέχεια του Champions League , που ήταν ένας από τους στόχους μας, υποστήκαμε πολλές ζημιές και επιπλέον πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη και από την UEFA. Δεν κάναμε κάποιο λάθος, αυτοί είναι που έχουν την ευθύνη για τη διοργάνωση του πρωταθλήματος και αυτοί ορίζουν τους διαιτητές. Όταν υπάρχουν παιχνίδια με τόσο μεγάλο βάρος, είναι απαράδεκτο να γίνονται τέτοια λάθη και επιπλέον να συμπεριφέρονται και αλαζονικά. Νομίζω ότι, μετά από αυτό, η UEFA συμπεριφέρεται δικτατορικά και έχει χαθεί η κοινή λογική».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγορά ακινήτων: Χειμερινά εξοχικά… σε χειμερία νάρκη
- «Το Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη για 3η χρονιά στο θέατρο Σταθμός
- Νέοι ταξιδιωτικοί κανόνες προς την Ευρώπη – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- ΣτΕ: «Φρένο» σε οικοδομικές άδειες χωρίς έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας
- Αρκάς: Μια καλημέρα στις επιλογές
- Ρήξη Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ λόγω «Αυγής» – Nεύρα και τάσεις φυγής στην Κουμουνδούρου





