Σύσκεψη «αιωνίων» με παρέμβαση Μπιτσαξή πριν από τα ντέρμπι στο φιλέ
Μετά από παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί σύσκεψη μεταξύ της Ε.Ο.ΠΕ, ΕΣΑΠ, και των ΤΑΠ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ενόψει των επικείμενων ντέρμπι μεταξύ των δύο συλλόγων στο Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών. Η παρέμβαση αυτή έγινε λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί μεταξύ των δύο «αιωνίων» τα τελευταία εικοσιτετράωρα.
Μετά από παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί σύσκεψη μεταξύ της Ε.Ο.ΠΕ, ΕΣΑΠ, και των ΤΑΠ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ενόψει των επικείμενων ντέρμπι μεταξύ των δύο συλλόγων στο Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών. Η παρέμβαση αυτή έγινε λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί μεταξύ των δύο «αιωνίων» τα δύο τελευταία εικοσιτετράωρα.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η Ε.Ο.ΠΕ συγκάλεσε για την Τετάρτη (23/2) στις 15:00 σύσκεψη στα γραφεία της Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή της ΕΣΑΠ, των ΤΑΠ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, καθώς και των Αθλητικών Σωματείων Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για να οριστικοποιηθεί ο τρόπος διεξαγωγής των επικείμενων αγώνων των δυο ομάδων, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή με τον πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη.
Ο ΓΓΑ ζήτησε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας οι επικείμενοι αγώνες βόλεϊ ανδρών και γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να θεωρηθούν αγώνες ειδικής διαχείρισης, λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε μετά το ποδοσφαιρικό ντέρμπι των «αιωνίων» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και να γίνουν με μαθητές σχολείων, κατά το μοντέλο διεξαγωγής των τελικών του Κυπέλλου στο Τροκαντερό.
Οι οριστικές αποφάσεις για την τέλεση των αγώνων θα ανακοινωθούν μετά τη σύσκεψη της Τετάρτη (23/2)».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου» – Ο Τσιτσιπάς νευρίασε με τον διαιτητή στην ήττα στο Miami Open (vid)
- Τέλος εποχής: Ο Ντιμίτρι Παγιέ «κρέμασε» τα παπούτσια του
- Η Γιουβέντους αποκτά πλήρη έλεγχο του J Hotel
- Η επόμενη μέρα του Ντέβον Χολ: Η πρόταση των 2.500.000 ευρώ ετησίως και το ενδιαφέρον της Euroleague
- Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε εύκολα από τον Φις κι έμεινε εκτός Miami Open
- O Πασκουάλ πήρε θέση για τα σενάρια μεταγραφών στην Μπαρτσελόνα
- Νέα ανατροπή στην υπόθεση Γκριεζμάν – Φεύγει από την Ατλέτικο και πάει MLS
- «Ο Ζακ Λεντέι είναι στο στόχαστρο της Παρτιζάν»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/jocke-wulcan-N_9yLWF3ikU-unsplash-1-315x220.jpg)













































![«Σωσίβιο» η ρύθμιση για το ελβετικό φράγκο [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/claudio-schwarz-K0oN3uwvuEw-unsplash-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442