Η αποστολή του Αμαρουσίου δεν κατάφερε να προσγειωθεί στη Ρόδο
Η ταλαιπωρία του Αμαρουσίου συνεχίζεται! Η αποστολή, ενώ κατάφερε να πετάξει για Ρόδο, δεν κατάφερε να προσγειωθεί λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και επέστρεψε στην Αθήνα.
Η ταλαιπωρία του Αμαρουσίου συνεχίζεται! Η αποστολή, ενώ κατάφερε να πετάξει για Ρόδο, δεν κατάφερε να προσγειωθεί λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και επέστρεψε στην Αθήνα.
Αν το Μαρούσι δεν καταφέρει να ταξιδέψει με κάποια από τις πρωινές πτήσεις (5.20π.μ, 9.15π.μ.) το παιχνίδι θα αναβληθεί.
Δεν πάει στην Μερσίν ο Κόμματος
Η τουρκική Μερσίν θέλησε μετά τον Αντονι Γκράντι να ψωνίσει εκ νέου από την Ελλάδα, αλλά ο Νέστορας Κόμματος απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατατέθηκε και θα συνεχίσει κανονικά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην τωρινή του ομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση
- Σαχάρα το Ηράκλειο – «Πνίγηκε» από την αφρικανική σκόνη
- Europa League: Πρόκριση στα πλέι οφ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, νίκη 8άδας η Ρόμα – Η βαθμολογία

