Με καθυστέρηση ενός έτους, το iPad φτάνει στην Ελλάδα την Παρασκευή
Σχεδόν ένα χρόνο μετά το ντεμπούτο της στις ΗΠΑ, η πρωτοποριακή ταμπλέτα της Apple φτάνει σε «επιλεγμένα καταστήματα» της Ελλάδας και της Κύπρου στις 28 Ιανουαρίου. Το iPad διατίθεται σε δύο εκδὀσεις με πλήρη ελληνική υποστήριξη, με τιμές που ξεκινούν από τα 529 ευρώ.
Σχεδόν ένα χρόνο μετά το ντεμπούτο της στις ΗΠΑ, η πρωτοποριακή ταμπλέτα της Apple φτάνει σε «επιλεγμένα καταστήματα» της Ελλάδας και της Κύπρου στις 28 Ιανουαρίου.
Όπως ανακοίνωσε η iSquare, επίσημος διανομέας της Apple, το iPad διατίθεται σε δύο εκδὀσεις με πλήρη ελληνική υποστήριξη: η πρώτη διαθέτει Wi-Fi ενώ η δεύτερη Wi-Fi και 3G, με τιμές που ξεκινούν από τα 529 ευρώ.
Μέχρι σήμερα, οι ενθουσιώδεις φίλοι της Apple στην Ελλάδα προμηθεύονταν την ταμπλέτα από ξένες αγορές, κυρίως από τη Βρετανία και τις ΗΠΑ.
Στη διάρκεια του 2010, η Apple πούλησε 15 εκατομμύρια iPad, κυριαρχώντας στη νέα αγορά για τους υπολογιστές-ταμπλέτες, η οποία ανήλθε πέρυσι στις 17 εκατομμύρια μονάδες, σύμφωνα με την εταιρεία μετρήσεων IDC.
Μόνο τις πρώτες 80 ημέρες μετά το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ, τον Απρίλιο του 2010, το iPad πούλησε 3 εκατομμύρια κομμάτια.
Δείτε τη λίστα με τα σημεία πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο εδώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραυματίστηκε ο βασικός τερματοφύλακας της Λεβερκούζεν – Λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό
- Συρία: Οι Κούρδοι κατηγορούν την κυβέρνηση για προδοσία – Σε εξέλιξη βίαιες συγκρούσεις
- «Σαδίστρια νυμφομανής» – Όταν η CIA φακέλωσε την Έρθα Κιτ ως «επικίνδυνη κομμουνίστρια, εχθρό του λαού»
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Πανσερραϊκού (pic)
- Νέα απεργία προγραμματίζουν οι οδηγοί ταξί – Οι ημερομηνίες
- Ολυμπιακός – Μαρούσι 104-89: Νέα «100άρα» και 14/14 για τους Πειραιώτες
